Δευτέρα, Ιανουαρίου 23

Έκοψε την πίτα του μέσω βραβεύσεων ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Σε πολύ ωραία ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στο πάρκο «Πρόκρις» στα Μαζαρακάτα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Παρόντες όλα τα τμήματα των ακαδημιών, οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, γονείς και πολλοί φίλοι των «πρασίνων».
Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Ξενοφών Ζαρκάδας.
Εκλεκτές ήταν και οι παρουσίες στην εκδήλωση, όπως αυτές των Στέφανου Σοιλεμέ, Εθνικού προπονητή ποδοσφαίρου άμμου, του προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμη Βαλσαμή και του πρώην προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Βαγγέλη Μαζαράκη.
Τους προσκεκλημένους του Συλλόγου καλωσόρισε ο υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Τάκης Φωής, ο οποίος έκανε έναν μίνι απολογισμό των δραστηριοτήτων του Συλλόγου την χρονιά που έφυγε και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους. Στη συνέχεια ζήτησε από την τοπική Ε.Π.Σ. να βοηθήσει περισσότερο για να πάνε καλύτερα τα πράγματα, όπως ανέφερε.
Εκτός του κοψίματος, υπήρχαν και οι ανάλογες βραβεύσεις σε αθλητές του Συλλόγου που έχουν διακριθεί, όπως τα δυο κορίτσια των ακαδημιών Μαριλένα Καλαφάτη-Ατζελίνα Βουτσινά που κλήθηκαν και συμμετείχαν πρόσφατα στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας, καθώς και τον Σεμπάστιαν Χρούσιελ για την πορεία του στην ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών, αλλά και την συμμετοχή του στην Εθνική Νέων της Πολωνίας.
Συγχαρητήρια, καλή χρονιά και επιτυχίες στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και προσωπικά στον δραστήριο προπονητή Τάκη Φωή που είναι η ψυχή του!
Παρακάτω φώτο από την γιορτή του Τάκη Φωή












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου