Κυριακή, Ιανουαρίου 22

Στην κορυφή οι Πρόννοι 3-0 έσπασαν το αήττητο των Ομαλών (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ -Εικόνες)

Μεγάλος κερδισμένος της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ήταν ο Α.Ο. Πρόννων, ο οποίος επικράτησε των μέχρι τότε πρωτοπόρων Ομαλών και τα οδήγησε στην πρώτη τους φετινή ήττα με το εντυπωσιακό 3-0!
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα μέτριο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και πολύ ενδιαφέρον στο δεύτερο.
Στα πρώτα 45’ οι δυο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο τις άμυνες τους και λιγότερο να επιτεθούν με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι μέτριο και οι φάσεις λιγοστές. Ότι πήγαινε να δημιουργηθεί, σε αυτό το διάστημα, ήταν μόνο από μακρινά σουτ που δεν έβρισκαν στόχο. 
Τελικά οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν σε ένα χρονικό σημείο του παιχνιδιού που σίγουρα έδιωξε το άγχος και έδωσε περισσότερη αποφασιστικότητα στη συνέχεια.
Η επανάληψη ήταν διαφορετική με του γηπεδούχους αν πατάνε καλύτερα να έχουν την κατοχή και τελικά να πετυχαίνουν ακόμη δυο τέρματα και να ολοκληρώνουν το ματς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας, έστω και με τριπλή ισοβαθμία!
Οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα με αποτέλεσμα να αποκτήσουν συγκάτοικους στην κορυφή, αλλά και την πρώτη τους ήττα.
Φάσεις και γκολ
Στο 22’ ο Βαλεντής θέλει να απειλήσει με ένα μακρινό σουτ, όμως η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ από την εστία του Κάστη.
Την ίδια ακριβώς τύχη στο 25’, θα έχει η απάντηση με τον ίδιο τρόπο από τον Κ. Ζαπάντη.
Αλλά και αυτό του Τραυλού στο 35’.
Στο 43’ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, αφού ο Κάστης θα μπλοκάρει την μπάλα στο δυνατό σουτ του Χρ. Τσακαρισιάνου, μέσα από την περιοχή.
Και επειδή η μπάλα «τιμωρεί» στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 1-0. Ο Αναγνώστης αλλάζει ωραία με τον Ζαπάντη, ο τελευταίος θα βρει παράλληλα στην περιοχή τον Α. Τραυλό, που δεν αφήνει περιθώρια στον Παπαστεργίου και με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Αυτό θα είναι και το σκορ για το ημίχρονο.
Στην επανάληψη η ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη θα ευτυχήσει να πετύχει πολύ γρήγορα το 2-0 και ουσιαστικά να «κλειδώσει» μια σημαντική νίκη, όταν ο Ζαπάντης προσποιείται δυο αμυντικών, μπαίνει περιοχή και με ωραίο γωνιακό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.
Ο Παπαστεργίου στο 59’ θα σώσει με τα πόδια, προσωρινά από το 3-0, όταν θα νικήσει στο τετ α τετ τους τον Αναγνώστη στην έξυπνη κάθετη πάσα του Ζαπάντη.
Στο 63’ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να απειλήσουν με την απ’ ευθείας εκτέλεση ενός φάουλ του Βαλεντή, όμως η μπάλα θα φύγει σύριζα άουτ από την εστία του Κάστη.
Στο 75’ ο Κάστης θα απογειωθεί στο «Γ» της εστίας του και θα πετάξει την μπάλα πολύ δύσκολα κόρνερ στην μακρινή εκτέλεση φάουλ του Χ. Νεόφυτου.
Και αφού δεν ήρθε η μείωση θα έρθει τελικά το 3-0 των γηπεδούχων.

Ο νεαρός Χρ. Κουρκουμέλης με εντυπωσιακή ενέργεια από δεξιά αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, πατάει περιοχή και πασάρει παράλληλα στον Λιναρδάτο, που σε ένα εύκολο «πάρε βάλε», θα πλασάρει στην κενή εστία και θα γράψει το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής ο κ. Ι. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Ε. Μενεγάτο.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Κάστης, Γουλιμής, Νικολετάτος, Χιόνης, Κουρκουμέλης Χρ. (81’ Ρώσσης), Αναγνώστης (60’ Λιναρδάτος), Κατσιλίδης, Ζαπάντης, Μπεσλίκας, Τραυλός, Μικελάτος (50’ Κουτροκόης).
Ομαλά:(Δ. Βαλεντής), Παπαστεργίου, Γαλιατσάτος (60’ Σέρρας), Νεόφυτος Λ., Στρακάτος, Νεόφυτος Χ., Αλεξανδράτος, Βαλεντής, Σίμο, Τσακαρισιάνος Χρ. (80’ Κοτίνης), Τζάκης, Καραντινός-Νεόφυτος.
Φώτο από τον αγώνα
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου