Παρασκευή, Ιανουαρίου 27

"Καρέ" μεταγραφών τα Φωκάτα


Οι προσθαφαιρέσεις στο τοπικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι ομάδες στην προσπάθεια τους να βρουν το καλύτερο για να πετύχουν στους στόχους τους έχουν ξεκινήσει μεταγραφικό «σαφάρι».

Μια από αυτές είναι και τα Φωκάτα που πριν λίγες μέρες με ένα μεταγραφικό «καρέ» τεσσάρων ποδοσφαιριστών, ενισχύονται σημαντικά για το κάτι παραπάνω και ιδιαίτερα το όνειρο της 4αδας!
Την απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Σύλλογος των Φωκάτων.
Ας δούμε τι λέει αναλυτικά:
«Τέλος Α' γύρου του πρωταθλήματος και η ομάδα μας βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικό πίνακα. 
Η ομάδα μας μέσα στα 7 χρόνια από την ίδρυση της έχει σταθεροποιηθεί στην Α' κατηγορία και διανύει τον τέταρτο συνεχόμενο χρόνο σε αυτήν. 

Ανεβαίνουμε χρόνο με το χρόνο σκαλοπάτια σταθερά. 

Ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο δυνατά. 

Στόχος μας να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε την καλύτερη παρουσία μας από κάθε άλλη χρόνια. 
Κατά την περίοδο των μεταγραφών αποκτήθηκαν οι Τοζάι Έρζον και Παπαδάτος Δημήτρης από τον Εθνικό και οι Κύριος Νίκος και Γιαννάτος Δημήτρης από Παγκεφαλληνιακό οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα μας στην συνέχεια.  
Ο πρόεδρος μας Νίκος Φωκάς, το Δ.Σ., ο προπονητής μας Γαρμπής Διονύσης, ο Μιχάλης Αθηναίος και όλοι οι παίκτες Ενωμένοι προχωράμε για την καλύτερη παρουσία της ομάδας μας.
Σε λίγο καιρό ξεκινάει και το πρωτάθλημα προπαίδων όπου θα αγωνιστούν τα παιδιά μας.
Από τον Πρόεδρο και το Δ,Σ, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την δυνατή τους παρουσία.
 
Να έχουμε ένα καλό δεύτερο γύρο για την μεγάλη μας ομάδα και καλή επιτυχία στους μικρούς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου