Παρασκευή, Ιουλίου 21

Αξιολογήσεις Κ.Ε.Δ.: Στην 1η κατηγορία γυναικών η Ι. Δούλου - Στην 3η Ν. Αντωνιάδης και Β. Θωμάς - βοηθός στην 2η γυναικών η Π. Χαρίση (Ανανεωμένο)

Πολύ ευχάριστα και φέτος τα νέα για την τοπική διαιτησία, αφού εκτός από την παραμονή του Νεόφυτου Αντωνιάδη και την άνοδο του Βασίλη Θωμά στην 3η κατηγορία της ιεραρχίας της Ελληνική διαιτησίας, η διαιτητής της τοπικής Ένωσης Ίρις Δούλου, προήχθη στην 1η κατηγορία γυναικών για το 2023 - 2024, όπως και η Πένυ Χαρίση βοηθός στην 2η κατηγορία επίσης των γυναικών!

Πραγματικά μια ύψιστη τιμή για την τοπική διαιτησία, την προσπάθεια όλων και ιδιαίτερα του αρχιδιαιτητή κ. Γ. Μαζαράκη.

Πολύ περισσότερο το γεγονός αυτό, αποτελεί δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών των τεσσάρων παιδιών, τα οποία για να φτάσουν εκεί προσπάθησαν πάρα πολύ, αγάπησαν τη διαιτησία, δούλεψαν σκληρά, έχυσαν ποτάμια ιδρώτα και η δικαίωση ήρθε φυσιολογικά.

Εμείς να συγχαρούμε την Ίρις, την Πένυ, τον Νεόφυτο και τον Βασίλη, να τους ευχηθούμε καλές διαιτησίες και στη συνέχεια να τους παρακολουθήσουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες!

Να αναφέρουμε εδώ ότι, όλοι οι παραπάνω θα συμμετέχουν στα τεστ που ακολουθούν και τα σεμινάρια που θα διεξαχθούν ώστε να μπουν στους πίνακες.

1η κατηγορία γυναικών

3η κατηγορία

Βοηθοί 2ης κατηγορίας γυναικών

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου