Κυριακή, Ιουλίου 30

Απίστευτες "μάχες" και ωραίο θέαμα στα Λέπεδα στο τουρνουά Beach Volley "Λέπεδα 2023" (Εικόνες)

Απίστευτες "μάχες" έγιναν χθες Σάββατο 29 Ιουλίου, στους αγώνες επίδειξης Πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley που διεξάγεται στην παραλία των Λεπέδων στο Ληξούρι.

Οι αγώνες ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί και συνεχίστηκαν μέχρι το απόγευμα, με το ταμπλό των αντρών σιγά - σιγά να ξεκαθαρίζει και να φτάνουμε στην τελική 8αδα.

Η 8αδα των αντρών συμπληρώθηκε από τις τέσσερις αήττητες ομάδες, οι οποίες έχουν την άνεση μιας ήττας για να βρεθούν στην 6αδα καθώς με νίκη προκρίνονται απευθείας στα ημιτελικά.

Αυτές είναι οι εξής: Καλούδης - Βερβιτσιώτης (Αθήνα), Βασιλάκος – Δασκαλόπουλος (Πάτρα), Γεωργακόπουλος - Αντωνάτος Η. (Κρήτη - Κεφαλονιά) και Σιδέρης – Σαλίτ (Αθήνα).

Αυτές οι τέσσερις δυνατές ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους κατά σειρά και με νίκη θα πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, ενώ με ήττα θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στην τελική 6αδα.

Οι αγώνες τους θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί την Κυριακή.

Οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες έρχονται από το γκρουπ των ηττημένων θα αγωνιστούν αμέσως μετά στις 11 το πρωί και είναι οι εξής: Γαλανός - Συριάτος Φ. (Κεφαλονιά) και Παπούλιας – Γεωργουλάς (Αθήνα).

Κουφός – Φιλιππου(Αθήνα), Κουστουμπάρδης – Μαραγκός (Κεφαλονιά). Αυτές οι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους για ένα εισιτήριο στην 6αδα του τουρνουά με τους ηττημένους από το γκρουπ των νικητών, ενώ όσοι ηττηθούν θα αποχαιρετήσουν το θεσμό.

Αύριο θα ξεκινήσει και το ταμπλό των γυναικών, καθώς έχουν τοποθετηθεί δυο γήπεδα στην παραλία.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την συνέχεια του τουρνουά θα έχουμε αύριο.

Τα ημιτελικά των γυναικών θα ξεκινήσουν στις 13:00 και ο τελικός θα γίνει στις 15:00.

Για τους άντρες τα ημιτελικά θα ξεκινήσουν στις 16:00, με τον μεγάλο τελικό να διεξάγεται στις 18:00.

Εικόνες από τα σημερινά παιχνίδια








Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου