Σάββατο, Ιουλίου 15

Μεγάλο ρεκόρ και καλύτερη επίδοση για φέτος στο κόσμο στην Κ-18 το 20,98 για το Δημ. Αντωνάτο στα "Βιλαέτεια 2023"!!

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα, διεξήχθησαν σήμερα Σάββατο 15/7 το απόγευμα, οι αγώνες στίβου «ΒΙΛΑΕΤΕΙΑ 2023» το Σάββατο 15 Ιουλίου στο Στάδιο Πύργου.

Οι παραπάνω αγώνες ήταν μια συνδιοργάνωση του Δήμου Πύργου και της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, με τον Γυμναστικό Σύλλογο «Απόλλων» Πύργου, υπό την αιγίδα της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου.

Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 260 αθλητές - τριες, εκ των οποίων οι πέντε ήταν από την Κεφαλονιά και την Γυμναστική Εταιρία Κεφαλληνίας. Οι υπόλοιποι από συλλόγους της Ηλείας, Αχαΐα, Ζάκυνθο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα.

Όσον αφορά τις συμμετοχές από το νησί μας, η προσπάθεια και των πέντε παιδιών ήταν εντυπωσιακή και "έλαμψαν" με την παρουσία τους, με δύο πρωτιές, μία δεύτερη, μία 3η θέση και συνολικά 4 μετάλλια με την καλύτερη επίδοση στον κόσμο, αυτό το 20,98 του Δημήτρη στη σφαιροβολία!!!

Φυσικά, ξεχώρισε η μεγάλη βολή του Δημ. Αντωνάτου, όπως αναφέρουμε παραπάνω, ο οποίος έριξε την σφαίρα στα 20,98 μ. της κατηγορίας Κ-18, βολή που το έδωσε το "χρυσό" μετάλλιο.

Μάλιστα αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ για τον λαμπρό αθλητή μας και καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην κατηγορία αυτή, αφήνοντας πίσω τον Φιλανδό Α. kangasmieni στα 20,80 μ. !!

Οι σημερινές βολές του Κεφαλονίτη πρωταθλητή, εκ των οποίων οι 4 ήταν πάνω από τα 20 μ. είναι:

19,55 - 20,25 - 20,49 - 20,30, 20,98 μ.!!

Πρωτιά επίσης και "χρυσό" μετάλλιο όμως, είχαμε και από τον Κωνσταντίνο Μινέτο στο άλμα σε ύψος στην κατηγορία Κ-16, με άλμα 1, 70 μ.

"Αργυρό" μετάλλιο για τον Κωνσταντίνο Κοσμετάτο στη σφαιροβολία Κ-18.

Τρίτη θέση και "χάλκινο" μετάλλιο για την Χαρά Μεταξά στην σφαίρα, στην κατηγορία Κ-16, ισοφαρίζοντας το δικό της ρεκόρ με βολή 10, 97 μ.

Η Αποστολία Αντωνάτου εντυπωσιακή, θα πάρει την 4η θέση στα 100 μ. με νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς σε όλες τις κατηγορίες με 12:34 στην κατηγορία Κ-16.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τους προπονητές και τις οικογένειες του.

Μας κάνουν πραγματικά περήφανους!

Βίντεο

Η μεγάλη βολή του Δημ. Αντωνάτου

Η απονομή του Δημ. Αντωνάτου

Η φανταστική κούρσα της Απ. Αντωνάτου

Εικόνες









Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου