Τετάρτη, Νοεμβρίου 1

Ντεμπούτο στην Γ' Εθνική για τον Βασίλη Θωμά... "Σφυρίζει" Ζάκυνθος - Α.Ε. Κιλελέρ στο γειτονικό νησί

Η Πρόοδος στην τοπική διαιτησία τα τελευταία χρόνια είναι εμφανής και αυτό μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να φέρει σε όσους ασχολούνται με αυτή σε τοπικό επίπεδο και δυστυχώς είναι λίγοι.

Πλέον η Κεφαλονίτικη διαιτησία, εκπροσωπείται στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και μάλιστα με δύο διαιτητές σε αυτό της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Μετά λοιπόν την εξαιρετική μέχρι τώρα παρουσία του Ν. Αντωνιάδη, άλλο ένα νέο παιδί από το νησί μας, με όρεξη και πολύ αγάπη για τη διαιτησία, θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή 5/11/ το απόγευμα στη Ζάκυνθο, σε παιχνίδι Γ' Εθνικής.

Καλά λοιπόν τα νέα και συγκεκριμένα για ακόμη ένα φιλόδοξο παιδί με όνειρα για παραπάνω εξέλιξη. Ένα παιδί που έχει κάνει πολλές θυσίες για να φτάσει εδώ που έφτασε και ευτυχώς ανταμείβεται για όλα αυτά.

Ο Βασίλης, την Κυριακή το απόγευμα θα "σφυρίξει" στη γειτονική Ζάκυνθο στο Στάδιο "Ζακυνθίων Ολυμπιονικών" της πόλης, το παιχνίδι του 2ου ομίλου μεταξύ του Α.Π.Σ. Ζακύνθου και της Α.Ε. Κιλελέρ.

Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Μιχάλης Ανδριανός – Δημήτρης Σωτηρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας και παρατηρητής του ο κ. Νικόλαος Ρουμπάνης από την Ε.Π.Σ. Ηλείας.

Να ευχηθούμε στο Βασίλη, καλή επιτυχία στο συγκεκριμένο παιχνίδι και μακάρι να τον δούμε σε επαγγελματικές κατηγορίες στο μέλλον.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου