Κυριακή, Ιανουαρίου 28

2Χ2 η Β' του Α.Ο. Διλινάτων... 2-1 τον Εθνοφρουρό

Ο Α.Ο. Διλινάτων Β', θα είναι ο νικητής στο σημερινό βραδινό παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, με αντίπαλο τον τυπικά γηπεδούχο Εθνοφρουρό και σκορ 2-1 στην εκπνοή του.

Έτσι, η "μικρή" ομάδα του "μεγάλου" χωριού, θα πετύχει το 2Χ2 στη διοργάνωση, φυσικά θα διατηρήσει τη θέση της στην κορυφή και μάλιστα μόνη πια, αφού ο Α.Ο.Κ.Ι. αυτή την αγωνιστική, είχε το ρεπό του και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο.

Ο Εθνοφρουρός, θα χάσει πέναλτι στο 25' σε ανατροπή του Μενεγάτου από τον Γκορέιρα. 

Θα εκτελέσει ο Χρυσανθακόπουλος και θα αποκρούσει ο νεαρός Καπογιαννάτος.

Από τα απίθανα του αγώνα, η παρουσία στην 11αδα του Εθνοφρουρού πατέρα και υιού Χρυσανθακόπουλου, οι οποίοι ήταν συμπαίκτες για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.

Μπράβο και τους δύο!

Τα γκολ

Τα Διλινάτα θα πάρουν το προβάδισμα στο 40' με δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Κουράνη, η μπάλα θα βρει σε σώματα αμυνόμενων και θα καταλήξει στην εστία του Κρητικού για το 0-1.

Αυτό το γκολ χωρίζει τις δύο ομάδες για το πρώτο 45λεπτο.

Σπ. & Ι. Χρυσανθακόπουλος

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55' ο Εθνοφρουρός θα ισοφαρίσει το σκορ σε  1-1, ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Μενεγάτου, ο οποίος απέφυγε δύο αντιπάλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καπογιαννάτου.

Στο 90' η "χρυσή" αλλαγή του Τόλη Κοκκόση, ο Διον. Κωνσταντάκης θα χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, αφού θα πετύχει το τελικό 1-2 με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και σουτ.

Έτσι, τα Διλινάτα θα πετύχουν το 2Χ2, ενώ ο Εθνοφρουρός θα δεχθεί την πρώτη του ήττα στη δική του πρεμιέρα.

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Π. Μπαζάρογλου.

Οι συνθέσεις

Εθνοφρουρός:(----), Κρητικός, Χατζηφωτιάδης (70' Χατζής, Νούσι (44' Ροκάι Α.), Μινέτος, Καλούρης, Χρυσανθακόπουλος Σπ. (70' Λιβιεράτος, Χρυσανθακόπουλκος Ι., Ροκάι Β. (43' Δημόπουλος), Μενεγάτος, Πυλαρινός, Αναλυτής (52' Λυκούδης).

Α.Ο. Διλινάτων:(Α. Κοκκόσης), Καπογιαννάτος, Βουτσινάς, Πράπας, Τεργιάκης, Καππάτος Η., Κουράνης, Καππάτος Α., Καραντινός (89' Πανούτσος), Γκορέια, Καρλής (63' Κωνσταντάκης), Κοκκόσης Κ. (63' Τζιντόλι).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου