Σάββατο, Ιανουαρίου 27

Σεφτέ στις νίκες για τον Αστέρα 3-1 στο τοπικό την Αναγέννηση Ληξουρίου

 

Με το τοπικό ντέρμπι στο Δημοτικό Ληξουρίου, σήμερα Σάββατο 27/1 το απόγευμα, άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας και τον Αστέρα, τυπικά γηπεδούχο να κάνει σεφτέ στις νίκες, αφού θα επικρατήσει της Αναγέννησης Ληξουρίου με σκορ 3-1.

Ένα σημαντικό τρίποντο που τον βρίσκει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμο του Α.Ο.Κ.Ι.

Αντίθετα για τους φιλοξενούμενους ήταν η δεύτερη ήττα και στα επόμενα παιχνίδια θα ψάξουν την 1η και ιστορική τους νίκη.

Στον Άγιο Αντώνη παρακολουθήσαμε ένα καλό παιχνίδι που κρίθηκε στα πρώτα 30' λεπτά, όπου και διαμορφώθηκε το 3-0 για τον Αστέρα, ο οποίος θα πάρει μία σημαντική νίκη.

Τα γκολ

Οι γηπεδούχοι, θα ξεκινήσουν δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 2' θα προηγηθούν 1-0.

Ο Βλάχος από αριστερά, θα βγάλει τη σέντρα στην περιοχή και ο Γ. Αναλυτής πλασάρει από το σημείο του πέναλτι για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Χότζα, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στο 5' θα κερδίσουν πέναλτι και ο Τ. Ζυκάι ευστοχεί για το 2-0 του Αστέρα.

Ο Βλάχος στο 27' θα πετύχει το 3-0 με σουτ, ύστερα από την σέντρα από αριστερά του Γ. Αναλυτή.

Αυτό το 3-0 θα μείνει σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, στο 59' θα χάσουν πέναλτι που εκτελεί άστοχα ο Ι. Σιμωτάς

Το μόνο που θα καταφέρει η Αναγέννηση είναι να μειώσει το σκορ σε 3-1 στο 76' με τον Ι. Σιμωτά, ύστερα από λάθος του νεαρού Αλυσανδράτου

Έτσι, ο Αστέρας θα πάρει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση και βλέπει πιο αισόδοξα τη συνέχεια.

Αντίθετα η Αναγέννηση δύσκολα θα μπορέσει να πάρει πλεονέκτημα στα playoffs.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Π. Κομητόπουλος.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Αλυσανδράτος Δ., Πετεινάτος, Αλυσανδράτος Α., Διονυσάτος, Μπεκιάρης (57' Μαρκέτος), Γιακουμάτος, Τζωρτζάτος Χρ., Κούτσης (50' Μαρούλης), Βλάχος (62' Συνοδινός), Ζυκάι (62' Γραικούσης), Αναλυτής Γ..

Αναγέννηση:(), Χότζα, Τιμοθεάτος, Μαρούλης (88' Αλεξανδρόπουλος), Συνοδινός (46' Φραγκισκάτος), Παναγόπουλος, Μπαράκος, Κουρούκλης (46' Μπράτι), Σιμωτάς, Τζουγανάτος, Bushaj (66' Πάπα), Παπαροδόπουλος (66' Πυλαρινός).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου