Πέμπτη, Ιανουαρίου 25

Εντυπωσιακή γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Π.Σ. Φωκάτων (Φωτορεπορτάζ - Α' Μέρος)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 24/1/2024, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Π.Σ. Φωκάτων στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου "Κέφαλος".

Μετά το καλωσόρισμα, τις ευχές και ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων του Π.Σ. Φωκάτων, από το δραστήριο πρόεδρο του κ. Ν. Φωκά περάσαμε στο κυρίως μέρος της γιορτής.

Η γιορτή ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, από τους Κανταδόρους της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου, οι οποίοι μεταξύ των άλλων τραγούδησαν το πάει ο παλιός ο χρόνος, του χορευτικού τμήματος Δήμου Πάτρας και των χορευτικών τμημάτων του Π.Σ. Φωκάτων που μας χάρισαν μια μαγευτική βραδιά με ένα πλούσιο πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς της Κεφαλονιάς και της πατρίδας μας γενικότερα.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι αιμοδότες και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, για τη μεγάλη προσφορά τους στην αιμοδοσία.

Τις απονομές έκαναν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο Δήμαρχος Σάμης, κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο πρώην Π.Σ., κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, η Αντιδήμαρχος κ. Κρυσταλία Μιχαλάτου και η περιφερειακή σύμβουλος κ. Γιάννα Κουλουμπή.

Ακολούθησε ένα βίντεο με τις δραστηριότητες του Π.Σ. Φωκάτων τη χρονιά που έφυγε και πραγματικά ήταν πάρα πολλές.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Κωνσταντίνος Τζουβέκας με την παρουσία 5 ακόμη ιερέων.

Ο τυχερός της βραδιάς θα κερδίσει ένα γούρι, προσφορά του χρυσοχοείου "Φωκάς".

Στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου τίμησαν με την παρουσία τους τη λαμπρή εκδήλωση, ο Δήμαρχος Σάμης κ. Παν. Δρακουλόγκωνας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτ. Κουρής, η αντιδήμαρχοι Λειβαθούς κ. Κρ. Μιχαλάτου, Πολιτικής προστασίας κ. Διον. Κωνσταντάτος, η Π.Σ. κ. Γιάννα Κουλουμπή, ο πρώην Π.Σ. κ. Σπ. Γαλιατσάτος, ο Διοικητής της τροχαία κ. Γ. Ισαουί, ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς κ. Κ. Γρηγορόπουλος, ο σύμβουλος πολιτισμού του Δήμου Αργοστολίου κ. Β. Ρουχωτάς, ο νυν και τέως πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ.κ. Θεμ. Βαλσαμής και Ε. Μαζαράκης αντίστοιχα κ.α.

Τέλος, μια φανταστική γιορτή, όπως γνωρίζουν πολύ καλά να δημιουργούν ο Π.Σ. Φωκάτων και ο δραστήριος πρόεδρος τους κ. Ν. Φωκάς, ολοκληρώθηκε με ανταλλαγές ευχών για μια Καλή Χρονιά με Υγεία, Ειρήνη, Χαμόγελα και πολλές επιτυχίες.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου, ήταν κατάμεστη από κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου, τιμώντας παράλληλα όσα προσφέρει στον πολιτισμό, αθλητισμό, γενικότερα στη νεολαία μας, τη λαϊκή μας παράδοση καθώς την προσφορά και το φιλανθρωπικό έργο του συγκεκριμένου Π.Σ..

Εμείς να συγχαρούμε τον Π.Σ. Φωκάτων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του κ. Ν. Φωκά, για την προσφορά τους, με πλήθος Πολιτιστικών – Αθλητικών δραστηριοτήτων, εντός και εκτός νησιού και να τους ευχηθούμε Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και δύναμη στο έργο τους, τονίζοντας ότι θα είμαστε κοντά στο Σύλλογο, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα.

Παρακάτω μεγάλο φωτορεπορτάζ




















































































































Αύριο η συνέχεια του φωτορεπορτάζ....... 

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου