Παρασκευή, Ιανουαρίου 26

Η Pre game της 2ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Β' κατηγορίας

Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 27-28/1/2024 το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας με τα δύο παιχνίδια του προγράμματος της 2ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα ένα το Σάββατο και ένα την Κυριακή.

Μία αγωνιστική με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τον Εθνοφρουρό να κάνει πρεμιέρα.

Δράση θα έχουμε σε δύο γήπεδα. Στο Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός" και στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Ο.Κ.Ι.

                      

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 27-1-2024  ώρα:15:00

Δημοτικό Ληξουρίου "ΑΟ Παλληξουριακός"

Α.Ο. Αστέρας - Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.

Κατερέλος

Ελευθέριος

Αβάζαρος Χρ.

Κομητόπουλος Π.

2.

Κυριακή 28-1-2024  ώρα:18:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Εθνοφρουρός - Α.Ο. Διλινάτων Β'

Πλαχούρας

Στέργιος

Βουτσινάς Α.

Μπαζάρογλου Π.

                      

Με το τοπικό ντέρμπι του Ληξουρίου, μεταξύ ττου Αστέρα και της Αναγέννησης στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός", θα ανοίξει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας.

Ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι για πολλούς λόγους, στο οποίο και οι δύο ομάδες, θέλουν να κάνουν το νέο ξεκίνημα, μετά το στραβοπάτημα τους στην πρεμιέρα και την εκτός έδρα ήττα των γηπεδούχων με σκορ 1-2 από τον Α.Ο. Διλινάτων Β' και την εντός για τους τυπικά φιλοξενούμενους, με σκορ 6-0 από τον Α.Ο.Κ.Ι..

Έτσι, το τρίποντο είναι το ζητούμενο, αφού εκτός της σίγουρης συμμετοχής τους στα playoffs, επιδιώκουν και το καλυτερο τελικό πλασάρισμα, προκειμένου να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους.

Στο Ληξούρι, περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και μία δυνατή "μονομαχία", προκειμένου να κατακτηθεί ένα σημαντικό τρίποντο και να σπάσουν..... το ρόδι.

Διαιτητής θα είναι ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Π. Κομητόπουλο.

                      

Η αγωνιστική θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί την επόμενη ημέρα, δηλαδη την Κυριακή 28/1, στις 6 μ.μ. με προβολείς και το παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, μεταξύ του επανακάμψαντος Α.Π.Σ. Εθνοφρουρού και του Α.Ο. Διλινάτων Β'.

Ένα και εδώ αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι και τις δύο ομάδες να θέλουν το τρίποντο της νίκης για δικούς της λόγους η κάθε μία.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, για να κάνουν επιτυχημένη πρεμιέρα και οι φιλοξενούμενοι για να συνεχίσουν νικηφόρα πετυχαίνοντας το 2Χ2, έστω και αν δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα playoffs και ανόδου στη "μεγάλη" κατηγορία!

Είναι μία νεανική ομάδα, η οποία κυρίως αποτελείται από παιδιά των ακαδημιών του Συλλόγου και θέλουν, μέσα από αυτά τα παιχνίδια, να αποκτήσουν χρήσιμες εμπειρίες, αλλά και να φτάσουν όσο γίνεται ψηλότερα βαθμολογικά, στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, ο Εθνοφρουρός που επιστρέφει μετά από μία μικρή απουσία από τα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα, θέλει νίκη για να ξεκινήσει δυναμικά και να συγκεντρώνει βαθμούς για μία καλή θέση που θα του δίνει και το ανάλογο πλεονέκτημα στην τελική σειρά.

Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, που μπορεί να δώσει θέαμα και γκολ, ανάμεσα σε δυο ομάδες, που θα παλέψουν για τη νίκη και τους τρεις σημαντικούς βαθμούς της.

Διαιτητής θα είναι ο κ. Στ. Πλαχούρα με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Π. Μπαζάρογλου.

                      

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο.Κ.Ι.

3

1

1

0

0

06 - 00

2.

Α.Ο. Διλινάτων

3

1

1

0

0

02 - 01

3.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

0

1

0

0

1

01 - 02

4.

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.

0

1

0

0

1

00 - 06

3.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

0

---

---

---

---

-- - --

                      

Η επόμενη (3η) αγωνιστική
(3-4/2/2024)

α/α

Ομάδες

1.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Α.Ο.Κ.Ι.

2

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου - Α.Ο. Διλινάτων Β'

Ρεπό: Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου