Κυριακή, Ιανουαρίου 21

Με βραβεύσεις και πολλές ευχές έκοψε την πίτα του ο Ν.Ο.Κ.Ι. (Φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Capitol στο Φανάρι, η ετήσια γιορτή με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ν.Ο.Κ.Ι.. 

Παραβρέθηκαν μικροί - μεγάλοι αθλητές, προπονητές, τα μέλη του Δ.Σ., καθώς γονείς και φίλοι του δραστήριου Ομίλου.

Στην αρχή της εκδήλωσης και μετά τις καθιερωμένες ευχές, έγινε ένας μικρός απολογισμός της χρονιάς που έφυγε, από τον κ. Γεράσιμο Μαρκέτο ενώ έγιναν και κάποιες απονομές σε μικροούς αθλητές του ομίλου, για τις επιτυχίες τους.

Στη συνέχεια έγινε το κόψιμο σε δύο πίτες που υπήρχαν στο τραπέζι (μία για τους μικρούς και μία για τους Μεγάλους και μοιράστηκαν τα κομμάτια στους παρευρισκόμενους.

Τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή ο Βουλευτής του Νομού κ. Παναγής Καππάτος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικόλας Βαλλιανάτος, ο αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σαμούρης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου κ. Θ. Αλυσανδράτος

Χαιρετισμό απήυθυναν ο Βουλευτής του Νομού και ο αντιδήμαρχος, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα είναι κοντά στον όμιλο και θα τον στηρίξουν όπου χρειαστεί.

Εμείς, να ευχηθούμε στο Δ.Σ., προπονητές, αθλητές του δραστήριου Ναυταθλητικού Ομίλου, καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. 

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή κοπή





















































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου