Κυριακή, Ιανουαρίου 21

Μεγάλη νίκη για την Εικοσιμία στον Καραβόμυλο.... 3-1 τον Α.Ο. Σάμης


Μεγάλη νίκη για την Εικοσιμία, σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο, αφού στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής, θα πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο, απέναντι σε έναν πολύ καλό και ποιοτικό αντίπαλο, όπως είναι ο Α.Ο. Σάμης και πλέον έπιασε 4αδα, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σε ότι αφορά σε αυτά που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο, σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα καλό παιχνίδι, με δύναμη και αρκετά νεύρα, τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα και να έχουν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο βρήκαν γρήγορο γκολ και στη συνέχεια έριξαν το βάρος στην άμυνα, ώστε να διατηρήσουν το υπέρ τους 1-2 και συγχρόνως να χτυπήσουν στην κόντρα, κάτι που πέτυχαν στο τέλος με το τρίτο τους τέρμα στο παιχνίδι.

Στο διάστημα αυτό, οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 4’ η ομάδα της Εικοσιμίας θα σταθεί άτυχη με τον Ηλιόπουλο, ο οποίος με ωραίο ευθύβολο σουτ, θα στείλει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κ. Μωραΐτη.

Στο 16’ θα έχουμε το 0-1 για την Εικοσιμία, όταν ο Ηλιοπουλος θα κερδίσει το πέναλτι από τον Κλαουδάτο, σε ανατροπή του μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Βαλεντης, ο οποίος θα νικήσει τον Κ. Μωραΐτη, ανοίγοντας έτσι το σκορ στο ντέρμπι του Καραβόμυλου.

Στο 27’ οι γηπεδούχοι θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο 1-1.

Συγκεκριμένα, ο Κλαουδάτος θα κερδίσει τις κόντρες και με πολύ ωραίο δεξί σουτ, θα νικήσει Μεσολωρά για την ισοφάριση.

Αυτό το 1-1 θα μείνει σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου και στο 48’ η Εικοσιμία θα προηγηθεί στο σκορ 1-2.

Ο Καμπανός, μετά τη σέντρα από δεξιά, με ωραία καρφωτή κεφαλιά θα διπλασιάσει τα τέρματα για της ομάδας του.

Στο 88’ οι φιλοξενούμενοι θα "σφραγίσουν" τη νίκη τους, αφού θα πετύχουν το 1-3

Συγκεκριμένα μετά από πολύ ωραία κάθετη πάσα, ο Φίλιππας θα βρεθεί τετ α τετ με τον Κ. Μωραΐτη, τον οποίο θα αποφύγει και σε κενή εστία θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό θα είναι το τελικό σκορ, με τον Α.Ο. Σάμης να δέχεται μία ήττα στην έδρα του και τον Α.Ο. Εικοσιμίας να ανεβαίνει βαθμολογικά και πλέον να μπαίνει σε θέση 4αδας!.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κωνσταντέλλο και Χ. Τοττάκη.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Μωραΐτης Κ., Παππάς (30' Μωραΐτης Ν.), Ζησιμάτος (69' Α. Αμούργης), Καραγιαννάκης, Καππάτος, Rexha (69' Τρίφι Μ.), Μετάι (30' Βαλλάτος), Κλαουδάτος (75' Παπαβασιλείου), Περιβολάρης, Δελαπόρτας, Βιτωράτος.

Εικοσιμία:(Λ. Κουμαριώτης - Π. Στεφανάτος), Μεσολωράς, Κουμαριώτης, Πίρρα, Αραβαντινός, Veizaj, Βαλεντής, Καμπανός, Ηλιόπουλος (84' Μινέτος Γ.), Κοσμετάτος (46' Bushi),  Φίλιππας (89' Χαραλαμπέλης), Μινέτος (75' Καπλάνη).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου