Κυριακή, Ιανουαρίου 28

Με σπασμένα “φρένα” ο Παλληξουριακός 7-0 τα Διλινάτα και συνεχίζει με το απόλυτο 11Χ11

Στο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα Κυριακή 28/1/2024, στον Άγιο Αντώνη για την 11η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, ο πρωτοπόρος Παλληξουριακός, θα πετύχει νέα εύκολη νίκη, θα διατηρήσει απόλυτο και τη διαφορά από τον 2ο Πυλαριακό στους +8 βαθμούς και μάλλον θα πρέπει για τη συνέχεια να ψάξουμε τις επόμενες τρεις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην 4αδα και τα playoffs!

Αυτή την φορά, οι πρωταθλητές θα επικρατήσουν του Α.Ο. Διλινάτων με σκορ 7-0!

Οι "ερυθρόλευκοι" και σε αυτό το παιχνίδι ήταν εξαιρετικοί, ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους, είχαν την υπεροχή και με καλή κυκλοφορίας μπάλας, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργούσαν αρκετές δύσκολες καταστάσεις στην εστία του Παγανία, πετυχαίνοντας μεταξύ αυτών και τα 7 γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι, ναι μεν προσπάθησαν να δυσκολέψουν τον αντίπαλο τους, ωστόσο η μεταξύ τους διαφορά δυναμικότητας δεν τους το επέτρεψε, με αποτέλεσμα να δεχθούν μία ακόμη ήττα, την 4η φετινή, που τους αφήνει ακόμη περισσότερο πίσω στη βαθμολογική κατάταξη, αφού θα οπισθοχωρήσουν στην 6η θέση, ισόβαθμοι των Πρόννων με 15 βαθμούς.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι, ήταν σωστά στημένοι στην άμυνα και προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση.

Σε γενικές γραμμές, στον Άγιο Αντώνη έγινε ένα καλό παιχνίδι, κυρίως από τους γηπεδούχους και η νίκη τους φυσικά κρίνεται απόλυτα δίκαιη και καθαρή!

Τα γκολ του αγώνα

Στο 5' ο Λυκούδης μετά από ωραία προσπάθεια του Pacheco από τα αριστερά θα βρεθεί στην περιοχή, αλλά θα χάσει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Σε μία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων στο 11' ο Χασάι θα δει τον Βλάχο έξω από την εστία και θα δοκιμάσει να τον αιφνιδιάσει, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας θα κάνει μια ωραία επέμβαση και θα διατηρήσει το "0" στην εστία του.

Στο 33' ο Pacheco θα προσπαθήσει να περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο από τα αριστερά και θα ανατραπεί στην περιοχή, με αποτέλεσμα να κερδίσει το πέναλτι.

Ο ίδιος θα αναλάβει την εκτέλεση και θα πετύχει το 1-0 των γηπεδούχων.

Στο 45' οι γηπεδούχοι, θα πετύχουν το 2-0, όταν από στημένη φάση από τα αριστερά, ο Αντωνάτος θα πάρει την κεφαλιά, ο Πολλάτος θα αποκρούσει στη γραμμή και στην επαναφορά ο Γαβαλάς θα σκοράρει με κοντινή κεφαλιά.

Με αυτό το σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στον Άγιο Αντώνη.

Στο δεύτερο θα έχουμε δύο αλλαγές για την κάθε ομάδα.

Ο Χατζιάι θα μπει στη θέση του Γαβαλά και ο Γεωργάκης στη θέση του Λυκούδη για τον Παλληξουριακό και η ομάδα από το Ληξούρι θα βρει περισσότερο ρυθμό, ενώ για τα Διλινάτα ο Γκερβένη θα περάσει στη θέση του Τσιλιμιδού και ο Ντότσι στη θέση του Ντούκα.

Στο 49' ο Ηλ. Αντωνάτος, μετά από ωραία ενέργεια από τον άξονα και δεξιά του Γεωργάκη, θα βρεθεί τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Παγανία και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0

Το 4-0 θα πετύχει στο 52' ο Πολυδωράτος έπειτα από τη σέντρα του Μπράτι από τα αριστερά, όταν αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή με κεφαλιά θα σκοράρει.

Ο Γεωργάκης θα είναι ο επόμενος σκόρερ των γηπεδούχων στο 74'.

Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά του Μπράτι, με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στη δεξιά στη γωνία του τερματοφύλακα Παγανία, πετυχαίνοντας το 5-0.

Στο 75' ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης Μέλι Μπράτι θα βρει δίχτυα, αφού θα κερδίσει τις κόντρες στην περιοχή, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και με πλασέ θα πετύχει το 6-0.

Το τελικό 7-0 και πάλι θα έρθει από τη δεξιά πλευρά, ύστερα από σέντρα του Κ. Αντωνάτου, ο οποίος θα βρει τον Κορσιάνο στο δεύτερο δοκάρι και ο τελευταίος με ωραίο άλμα, θα στείλει τη μπάλα, στην απέναντι γωνία της εστίας των φιλοξενούμενων.

Έτσι, ένα ακόμη εύκολο απόγευμα θα αποδειχθεί και το σημερινό παιχνίδι για τους πρωτοπόρους, ενώ για τους φιλοξενούμενους ήταν μια ήττα στο πρόγραμμα. Όμως από εδώ και πέρα θέλουν βαθμούς.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Χ. Κ. Κωνσταντέλλο.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος),Βλάχος, Μπερκής, Πολυδωράτος, Αντωνάτος Κ., Λυκούδης (56' Γεωργάκης), Συριάτος (79' Hoxhaj), Κουκοβίνος, Αντωνάτος Ηλ., Μπράτι, Pacheco (75' Κορσιάνος), Γαβαλάς (46' Xaxhiaj).

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι),Παγανίας, Μarku, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Χασάι, Στεφανάτος, Ντούκας (46' Ντότσι), Τσιλιμιδός (46' Γκερβένη), Καλαφάτης, Κουράνης (66' Λαμπρόπουλος), Πολλάτος Αλ. 

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου