Τετάρτη, Ιανουαρίου 11

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ "ΒΟΜΒΕΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.


ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η Α.Ε.Κ. ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
     Το sportsthea εδώ και πολύ καιρό μέσα από τις στήλες του σας είχε ενημερώσει για κάποιες μεταγραφικές κινήσεις της Α.Ε.Κ. χωρίς φυσικά λεπτομέρειες αφού αυτό ήταν η επιθυμία των διοικούντων της ομάδας και έπρεπε να το σεβαστούμε απόλυτα.

     Έτσι λοιπόν η Αργοστολιώτικη ομάδα που βάλθηκε να μας τρελάνει με τα μεταγραφικά «Μπάμ» του Γενάρη πραγματοποίησε τρεις πολύ μεγάλες μεταγραφές. Μία εκτός Κεφαλονιάς και δυο εγχώριες με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αν συμβεί αυτό να έχει δημιουργηθεί ωστόσο και μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στην επόμενη διαδικασία των  playoffs με τις εκτός Κεφαλονιάς ομάδες για άνοδο στο περιφερειακό αφού από φέτος δεν υπάρχει απ΄ ευθείας άνοδος λόγω της αναδιάρθρωσης αυτού του πρωταθλήματος.
     Οι ποδοσφαιριστές που απέκτησε είναι οι παρακάτω:

1.   Καλπάκης Σωτήρης από τον Π.Α.Ο. Κουφαλίων, είναι 32 ετών και έχει αγωνιστεί σε Επανωμή, Αγροτικό Αστέρα και Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης και παίζει στις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χάφ.
2.   Παπαϊωάννου Παναγής ένας γνωστός και καταξιωμένος ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλες διακρίσεις και παραστάσεις. Κατά την άποψη μας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει το τοπικό μας ποδόσφαιρο. Αγωνίζεται σε πολλές θέσεις.
3.   Ζάβαλης Γιάννης αποκτήθηκε από τα Ομαλά. Και αυτός πολύ καλός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις και θα είναι ένα χρήσιμο πολυεργαλείο για τον προπονητή του.
     Τα δελτία των Παπαϊωάννου και Ζάβαλη έχουν ήδη εκδοθεί και είναι στο χέρι του προπονητή της Α.Ε.Κ. αν θα τους χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι της Κυριακής με τα Διλινάτα. Του Καλπάκη αναμένεται εντός της αρχής της επόμενης εβδομάδας.
     Για σήμερα έχει προγραμματισθεί προπόνηση και διπλό στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με την ομάδα της Εικοσιμίας όπου αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής τουλάχιστον ο Ζάβαλης με τον Καλπάκη ώστε να εγκλιματιστούν καλύτερα στο περιβάλλον της νέας τους ομάδας.
     Έτσι λοιπόν μετά από αυτές τις πολύ μεγάλες μεταγραφές η Α.Ε.Κ. όχι μόνο ισχυροποιείτε αφάνταστα αλλά γίνεται και το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου