Κυριακή, Ιανουαρίου 15

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ
9Χ9 0 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ 1-0 ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΗ  ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΟΔΥΝΗΡΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ (0-0)  ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΗ «ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ 2-1 ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΤΟ ΤΣΙΛΙΒΙ ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ 2-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ (1-1) ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΑΣΙΕΣ
ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΑ 3-0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ ΤΟΝ ΤΡΙΤΑΙΪΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

ΒΑΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ 4-0 ΜΕ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΥ














ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(της 9ης  αγωνιστικής)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΑΧΑΪΚΗ
1 – 0

2.
Π.Φ.Ο. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤ.
0 – 0
3.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
2 – 0
4.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
0-3 α.α.
5.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ.
1 – 1
6.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡ. – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.
2 – 1
7.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠ. – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4 – 0

     Δεν τα κατάφερε ούτε αυτή την φορά η Εικοσιμία και γνώρισε  βαριά ήττα στο Λάππα από τον τοπικό Ατρόμητο με σκορ 4-0.
     Για μια ακόμη φορά η ομάδα μας δέχεται γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα με αποτέλεσμα τα πράγματα κάθε φορά να γίνονται πολύ δύσκολα.
     Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και η νίκη του δίκαιη, ενώ είχε σε πολύ καλή μέρα τον Μπούρδο που πέτυχε 3 γκολ!!!
     Γκολ και φάσεις
     Μόλις στο 1΄η Εικοσιμία μένει πίσω στο σκορ αφού ο Μπούρδος με κόρνερ αιφνιδιάζει τον Καραίσκο που κάνει κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας και την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 του Ατρόμητου.
     Λάθος απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς των γηπεδούχων η μπάλα φτάνει έξω από την μεγάλη περιοχή στον Γ. Μινέτο που αστοχεί όμως στο σουτ που επιχειρεί.
     Στο 18΄ καλοχτυπημένο φάουλ του Μούζου φέρνει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και αλλά η κεφαλιά του καταλήγει ελάχιστα άουτ .
     Κόρνερ του Μπούσι στο 20΄ φέρνει τον Αλεξανδράτο σε ευνοϊκή θέση για γκολ αλλά η κεφαλιά του τελευταίου περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.
     2-0 για τους γηπεδούχους στο 42΄ όταν στην αντεπίθεση των παικτών του Ατρομήτου ο Αγγελόπουλος μόνος με τον Καραίσκο δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.   
     Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου οι γηπεδούχοι χάνουν διπλή ευκαιρία να πετύχουν το 3-0 αλλά ο Καραίσκος επεμβαίνει εντυπωσιακά στα σουτ των Μπάρδη και Νάτση αντίστοιχα. Ειδικά η δεύτερη φάση ήταν μια μεγάλη απόκρουση του τερματοφύλακα της Εικοσιμίας.
     Στο 68΄ατομική ενέργεια του Μπάρδη που βρίσκει με σέντρα ακριβείας εντελώς αμαρκάριστο τον Μπούρδο με τον τελευταίο να στέλνει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Καραίσκου και ενώ πριν βρήκε στον Κουλάκη αλλάζοντας της ελαφρώς την τροχιά.
     Τέλος στο 85΄ ο Μπάρδης από πλάγια βγάζει σέντρα στο β΄ δοκάρι εκεί ο Τσιάτο με κεφαλιά γυρίζει στον Μπούρδο που με σουτ πετυχαίνει το 4-0 για τον Ατρόμητο και το δικό του χατ τρίκ!!!
     Καλή η διαιτησία του κ. Γεωργιόπουλου και των βοηθών του κ.κ. Γιανέτσου και Ζαχαράκη από την Μεσσηνία.
     Οι συνθέσεις
Ατρόμητος:(Χρ. Τσίκας), Αγγελόπουλος, Βέρρας, Λιβάνης, Μούζος, Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος, Μπάρδης (68΄Τσιάτο), Πολίτης (80΄Κυριαζόπουλος), Νάτσης, Αγγελόπουλος Κ. (81΄Κωνσταντακόπουλος), Μπούρδος.
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Αποστολάτος, Τζωρτζάτος, Ντουκάϊ, Χαραλαμπόγλου (53΄Στεφανάτος), Αλεξανδράτος, Πολλάκης (76΄Ψαριανός), Μινέτος Γ., Αντωνάτος Κ., Μπούσι (66΄Μαρκαντωνάτος), Κουλάκης
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 9 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
27
19 – 03
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
21
19 – 04
3.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
20
12 – 03
4.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
16
16 – 10
5.
ΑΧΑΪΚΗ
14
09 – 05
6.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
12
11 – 11
7.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
11
06 – 06
8.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
11
14 – 11 
9.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
11
08 – 14
10.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
11
13 – 11
11.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
10
10 – 09
12.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
06
07 – 02
13.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
03
06 – 24
14.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
02
02 – 20
                                    Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (10η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
2.
ΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
3.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
4.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ – Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
5.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
6.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
7.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ. – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
     Μεγάλη νίκη των Διλινάτων στο ντέρμπι 2-1 επί της Α.Ε.Κ. και πλέον μόνο με «αυτοκτονία» θα χάσουν την πρώτη θέση που δίνει το απόλυτο αβαντάζ στα playoffs.          Σαν άνεμος πέρασε από τα Φαρακλάτα ο Α.Ο.Κ.Ι. και «σκόρπισε» 6-1 τα Ομαλά σκαρφαλώνοντας στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει την συμμετοχή στα playoffs από πολύ νωρίς έχασε ο «Πάγκε» στα Τζανάτα μετά την λευκή ισοπαλία με τους Πρόννους.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - A.O.K.I.
1 – 6

2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
1 – 2  
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
0 – 0
4.
ΡΕΠΟ: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

ΠΟΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ; …
Α.Ο.Κ.Ι. ΓΙΑ 4ΑΔΑ ΔΥΕΛΥΣΕ 6-1 ΤΑ ΟΜΑΛΑ ΣΤΑ ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ
ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΑΥΜΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ PLAYOFFS


ΟΜΑΛΑ                        Α.Ο.Κ.Ι.
          1                     6
   

  

   
    









   Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλές και καλές φάσεις και εφτά τέρματα το οποίο άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας στα Φαρακλάτα ο Α.Ο.Κ.Ι. εξασφάλισε αυτό που ήθελε δηλ. συμμετοχή στα playoffs και συνεχίζει πλέον με άλλον αέρα στο πρωτάθλημα. Αντίθετα τα Ομαλά μόνο σε θαύμα ελπίζουν την συμμετοχή τους σε αυτά αφού και το πρόγραμμα τους στην συνέχεια είναι πολύ δύσκολο αλλά και δεν έχουν κάνει ακόμη το ρεπό τους.
     Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό με τον Α.Ο.Κ.Ι. πιο ουσιαστικό να πετυχαίνει τρία τέρματα. Στο β΄ ημίχρονο τα Ομαλά μπήκαν δυνατά ήταν καλύτερα πέτυχαν ένα γκολ και μείωσαν στο 1-3 αλλά μέχρι εκεί, αφού ο έμπειρος Α.Ο.Κ.Ι. στηρίχθηκε στις αντεπιθέσεις και τελικά κατάφερε στην συνέχεια να πετύχει άλλα τρία γκολ και να φτάσει σε περίπατο στην νίκη στο ντέρμπι με το τελικό σκορ στο 1-6!!!!!
     Φάσεις και γκολ
     Ένα εκπληκτικό σε δύναμη ευθύβολο σουτ από 40 μ. του Τούρλα στο 7΄πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Μαρκαντωνάτου.
     Νέο σουτ από πλάγια του Μπελτσώνια στο 14΄θα περάσει λίγο άουτ.
     Ωραία σέντρα από αριστερά του Βουκελάτου στο 15΄βρίσκει αμαρκάριστο τον Μπουγά λίγο έξω από την μικρή περιοχή αλλά η κεφαλιά του θα καταλήξει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κουνάδη.
     Στο 25΄ο Α.Ο.Κ.Ι. ανοίγει το σκορ για το 0-1 ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ του Κόμητα στο τετατέτ του με τον Κουνάδη.
     Μετά από 3΄οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνουν το 0-2 όταν ο Μπαζάρογλου με εκπληκτική μπαλιά από το ύψος του κέντρου βγάζει τον Βουκελάτο μόνο με τον Κουνάδη και τον επιθετικό του Α.Ο.Κ.Ι. να περνάει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων στέλνοντας την στα δίχτυα. Ένα γκολ που έφερε αρκετές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για οφσάιντ. Μια πραγματικά δύσκολη φάση που δεν μπορούμε να πάρουμε θέση από εκεί που βρισκόμαστε.
    Τα γκολ για τον Α.Ο.Κ.Ι. συνέχιζαν να έρχονται ταχύτατα και έτσι στο 34΄ο Κλειτογιάννης με σέντρα από δεξιά φέρνει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής όπυ ο Αλ. Πολλάτος «νικώντας» τον Κουνάδη που πραγματοποιούσε άστοχη έξοδο με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά πετυχαίνει το 0-3.
    Μια σημαντική φάση για να μειώσουν το σκορ είχαν στο 45+1 τα Ομαλά όμως ο Μαρκαντωνάτος πραγματοποιεί εκπληκτική απόκρουση στην κεφαλιά σε τετατέτ του Τζιβρά.
     Στ β΄ημίχρονο τα Ομαλά μπήκαν δυνατά και μείωσαν με τον Μπελτσώνια για το 1-3 με πλασέ στο 55΄ και ύστερα από «ασίστ» του Τούρλα.
     Εξαιρετική απόκρουση του Κουνάδη σε σούτ του Αλ. Πολλάτου στο 62΄.
     Δοκάρι με τον Δημ. Πολλάτο είχε ο Α.Ο.Κ.Ι. στο 63΄ με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Θαν. Μπαζάρογλου.
     Το 1-4 για τους φιλοξενούμενους θα πετύχει στο 65΄ο Θαν. Μπαζάρογλου με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το οποίο μάλιστα πανηγυρίστηκε με ιδιαίτερο τρόπο!!!
      Καλοζυγισμένη σέντρα από δεξιά του Τanushaj στο 77΄ φέρνει τον Δημ. Πολλάτο μόνον με το τέρμα ο οποίος τελικά δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και να χρηστεί σκόρερ για το 1-5.
     Πολύ καλή ενέργεια του Αλ. Πολλάτου στο 80΄όταν από την γραμμή του άουτ «σπάει» την μπάλα στο σημείο του πέναλτι στο Θαν. Μπαζάρογλου με τον τελευταίο να προσποιείται αφήνοντας την να περάσει κάτω από τα πόδια του με τελικό αποδέκτη τον Μάκη Κανάκη που με ψύχραιμο πλασέ πετυχαίνει το τελικό 1-6 και ολοκληρώνει τον θρίαμβο της ομάδας του.
     Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μολφέτα και των βοηθών του κ.κ. Σερ. Κωστόπουλου και Δημ. Καλαφάτη.
     Οι συνθέσεις:
Ομαλά:(Γ. Τσιμάρας), Κουνάδης, Τσακαρισιάνος Χρ. (53΄Σοτιρ), Παγουλάτος, Τσακαρισιάνος Σπ, Αγγελόπουλος, Τούρλας, Τριανταφύλλου, μεταξάς, Μπελτσώνιας, Τζιβράς (67΄Τζωρτζάτος Κων.), Μπάμπης (70΄Μπαζάρογλου Περ.).
Α.Ο.Κ.Ι.:(Θ. Βουκελάτος), Μαρκαντωνάτος, Πολλάτος Διον, Κλειτογιάννης, Μεσοροπιάν Μπουγάς, Λαμπρόπουλος (78΄Κανάκης), Πολλάτος Δημ. (84΄Μολφέτας), Πολλάτος Αλ., Κόμητας (72΄Tanushaj Fat.), Μπαζάρογλου Θαν., Βουκελάτος Γιαν.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ…… ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ













Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ     Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
            1                    2
     Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, ειδικά στο α΄ ημίχρονο και παρά τον αέρα που επικρατούσε, ειδικά στο α΄ ημίχρονο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα συνέχισαν το αήττητο σερί τους και πήραν το ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. και συγχρόνως την 1η θέση της τελικής κατάταξης και μαζί το απόλυτο πλεονέκτημα για τα playoffs.
     Και οι δυο ομάδες κυνήγησαν με πολύ πάθος την νίκη με τα Διλινάτα πιο ουσιαστικά στο παιχνίδι τους να παίρνουν τελικά μια σπουδαία όσο και δίκαιη νίκη απέναντι στην τυπικά γηπεδούχο Α.Ε.Κ. που προσπαθούσε με συνεχόμενα σουτ να πετύχει κάποιο τέρμα χωρίς να φτάσει ποτέ το δικό της παιχνίδι.
     Φάσεις και γκολ
     Ένα πολύ δυνατό σουτ του Λούλουδα στο 7΄ έφερε την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Καλαφάτη.
     Πέναλτι στο 19΄για τα Διλινάτα όταν ο Διον. Τζωρτζάτος μπαίνει στην περιοχή «τσιμπάει» την μπάλα πάνω από τον Βαλλιανάτο που τον ανατρέπει και τον διαιτητή Λουκέρη το καταλογίζει αμέσως. Την εκτέλεση ανέλαβε ο  Χρ. Τζωρτζάτος που με ψύχραιμο πλασέ θα το μετατρέψει σε γκολ για το 0-1.
     Στο 27΄ο Χασάη σουτάρει στην κενή εστία (ο Καλαφάτης ήταν στο έδαφος) αλλά το σουτ του θα αποκρουστεί από τον Μύρτο με το κεφάλι επάνω στην γραμμή του τέρματος και θα αποφευχθεί η ισοφάριση για την Α.Ε.Κ..
    Στο 31΄ η Α.Ε.Κ. χάνει πολύ καλή ευκαιρία όταν ο Ζαμπαύτης ύστερα από ατομική ενέργεια σουτάρει δυνατά από πλάγια αριστερά αλλά η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Καλαφάτη.
     Φάση καρμπόν με την προηγούμενη αλλά αυτή την φορά το σουτ του Ζαμπαύτη αποκρούεται εκπληκτικά σε κόρνερ από τον Καλαφάτη κρατώντας το 0-1.
     Νέο σουτ που επιχείρησε ο Λούλουδας αποκρούει με δυσκολία σε κόρνερ ο Καλαφάτης.
     Ωραία ενέργεια του Γ. Αναλυτή στο 64΄που μπήκε στην μεγάλη περιοχή και πλάγια πασάροντας παράλληλα στον Μηλιώνη το απ΄ ευθείας σουτ του οποίου στην κίνηση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Ήταν ένα πανέμορφο γκολ τόσο σε δημιουργία όσο και εκτέλεση.
     Στο 73΄ο Εμιλιάνο με ωραία ατομική ενέργεια μπαίνει στην περιοχή και τον Καλαφάτη που πραγματοποιούσε έξοδο να φαίνεται ότι τον ανατρέπει και τον διαιτητή κ. Λουκέρη να καταλογίζει πέναλτι εν μέσω χλιαρών διαμαρτυριών των γηπεδούχων.
     Το πέναλτι τελικά εκτελέστηκε μετά από δυο λεπτά, αφού τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των Διλινάτων, εύστοχα με πολύ ωραίο πλασέ του Κρούτη για να μειώσει σε 1-2 για την ομάδα του και να την βάλει και πάλι στο παιχνίδι.
     Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφαρίσει χάνει η Α.Ε.Κ. όταν το πολύ δυνατό διαγώνιο ψηλοκρεμαστό σουτ του Εμιλιάνο σταματά στην συμβολή των δοκών του Καλαφάτη για να φτάσει η μπάλα στον Κρούτη το σουτ του οποίου σταματά στα σώματα των αμυντικών των φιλοξενουμένων.
     Η διαιτησία του κ. Γ. Λουκέρη αλλά και των βοηθών του κ.κ. Ν. Βουτσινά και Αθ. Σκαλτσή ήταν πολύ καλή παρά τις όποιες διαμαρτυρίες.
     Οι συνθέσεις:
Α.Ε.Κ.:(Β. Κουμαριώτης), Κουμαριώτης Αγγ, Στεφανάτος (80΄Κοτίνης), Ζάβαλης, Βαλλιανάτος, Λούλουδας, Κόλλιας, Χασάη, Κρούτη, Κουμαριώτης Παν., Ζαμπαύτης, Εμιλιάνο.
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Καλαφάτης Λ, Κασιαράς (44΄λ.τ. Μηλιώνης), Λάσκαρης, Μύρτο, Αναλυτής Θ., Σεμπάστιαν, Σκριβάνος (90΄Τσάκος), Βαγγελάτος, Τζωρτζάτος Διον. Τζωρτζάτος Χρ., Αναλυτής Γ.
«ΧΡΥΣΟΣ» ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΝΟΥΣ..…
ΑΠΩΛΕΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ Ο «ΠΑΓΚΕ»












   Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ     ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ         
         0                   0
       Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στα Τζανάτα με το παιχνίδι να είναι μοιρασμένο και να χάνονται εκατέρωθεν αρκετές ευκαιρίες. Ο αέρας εμπόδισε τις προσπάθειες των δυο ομάδων και ο Παγκεφαλληνιακός ήταν λίγο καλύτερος του αντιπάλου του.
     Από τον Παγκεφαλληνιακό διαμαρτύρονται για κάποιες αποφάσεις του βοηθού κ. Π. Παίζη.
      Φάσεις και γκολ
    Στο 15΄ ύστερα από κόρνερ του Τζανίκου ο Λιναρδάτος από καλή θέση πιάνει κεφαλιά αλλά σαν από μηχανής θεός ο Τούρλας διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή.
     Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 25΄όταν στο κόρνερ του Τούρλα ο Σαρλάνης πιάνει κεφαλιά που καταλήγει στο δοκάρι του Κατσιλίδη.
     Ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 30΄όταν σε σύγχυση στην άμυνα του «Πάγκε» ο Τούρλας αποκρούει και πάλι επί της γραμμής του τέρματος του.
     Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Τούρλας προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Τσιμάρα από το κέντρο με μια μακρινή λόμπα αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην συνέχεια κανείς δεν ξέρει αν η μπάλα όπως λένε οι του «Πάγκε» έχει περάσει την γραμμή ή όχι και τον κ. Παίζη εν μέσω διαμαρτυριών να δείχνει με το σημαιάκι του το «παίζεται»!!!!!
     Στο 56΄ο Τούρλας σεντράρει και ο Δελακάς από πολύ καλή θέση αστοχεί στην κεφαλιά άουτ.
     Στο 90΄ ο «Πάγκε» χάνει ευκαιρία να «κλέψει» την νίκη όταν στην κάθετη πάσα του Ζαίμι ο Νεόφυτος με σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα άουτ και το παιχνίδι στην ισοπαλία 0-0. 
     Πολύ καλή η διαιτησία του κ.  Παν. Μολφέτα και του βοηθού του κ. Δημ. Βασιλόπουλου, αντίθετα με τον άλλο βοηθό κ. Παίζη που υπέπεσε σε αρκετά λάθη.
     Οι συνθέσεις:
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Κατσιλίδης, Σολωμός, Λιναρδάτος, Διαμαντάτος, Ντελάϊ (46΄Τσιμάρας), Τζανίκος, Κουρκουμέλης Σπ., Αλβάρο (85΄Καραλής), Καμπίτσης Γ., Στέλλος, Καμπίτσης Δ.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:(Ν. Βουτσινάς), Γιαννάς, Κουλουμπής Γερ., Ζαφειράτος  Κουλουμπής Νικ., Ψάλτης, Σαρλάμης, Τούρλας, Δελακάς, Κίριο (75΄Νεόφυτος), Ζαϊμι, Αρμάντο.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 11 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
24
27 - 07
2.
Α.Ε.Κ. 
19
36 - 17
3.
Α.Ο.Κ.Ι. *
16
26 - 11
4.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ *
15
13 - 11
5.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
14
17 - 17
6.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ*
05
09 - 21
7.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ*
00
06 - 48
                                                                    #  Ο πρωταθλητής παίζει play offs για άνοδο στο περιφερειακό.
                                              #  Ο  7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Β΄ κατηγορία. 
                                              #  Με αστερίσκο οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.
ΕΠΟΜΕΝΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12η  21-22/1/12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3.
A.O.K.I. - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4.
ΡΕ ΠΟ: Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
     Τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα η κατάκτηση της πρώτης θέσης με την ομάδα της Σάμης και μαθηματικά πλέον να είναι αυτή μετά την εύκολη νίκη της επί της Δόξας Διλινάτων με σκορ 5-0 συγχρόνως με το «δώρο» του Πυλαριακού στο Βαθύ.
     Νίκη που δίνει την τρίτη και υπό προϋποθέσεις την 2η θέση, πήρε ο Παλληξουριακός με την επιστροφή του μετά 22 μήνες στον Άγιο Αντώνη επί του Ηρακλή Πρόννων με σκορ 2-0.
     Όλα «0» στο Βαθύ και ορατός ο κίνδυνος για την Πρόοδο όσον αφορά την 2η θέση.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ης  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

1.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
0 – 5

2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ  ΙΘ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
0 – 0
3.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞ/ΚΟΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ
2 – 0  
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ

ΑΕΡΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ Η ΣΑΜΗ 5-0 ΤΗΝ ΔΟΞΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ +15 ΒΛΕΠΕΙ ΝΩΡΙΣ – ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ












ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝ.                Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
      0              5
      Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο και άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής η Πρωτοπόρος Σάμη πέρασε ένα εύκολο απόγευμα με αντίπαλο την «καταδικασμένη» Δόξα Διλινάτων και τελικά αν επικρατεί εύκολα και δίκαια με σκορ 5-0.
      Γκολ και φάσεις
     Στο 5΄χάνεται η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα και της Σάμης όταν το απ΄ευθείας από 30 μ. φάουλ του Γ. Αμούργη στέλνει την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γασπαράτου.
     «Γρουσούζικο» αποδείχθηκε το 13΄για την Δόξα αφού στο λεπτό αυτό ανοίγει το σκορ και ο θρίαμβος της Σάμης. Συγκεκριμένα ο Γ. Αμούργης εκτελεί κόρνερ με του αμυντικούς της γηπεδούχου να μην μπορούν να διώξουν την μπάλα και τον Βιτωράτο από το ύψος περίπου του πέναλτι με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά να την στέλνει στα δίχτυα της Δόξας για το 0-1.
     Στο 22΄ο Γασπαράτος αποκρούει εντυπωσιακά σουτ του Γ. Αμούργη σε κόρνερ.
     Δυνατό σουτ του Νικολοβιέννη στο 26΄από το ύψος της μικρής περιοχής καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της Δόξας.
     Πριν συμπληρωθεί το μισάωρο του αγώνα, ακριβώς στο 28΄η Σάμη παίρνει διαφορά δυο τερμάτων με τον Γ. Αμούργη να εκμεταλλεύεται το λάθος των αμυντικών της Δόξας και με ωραία μπαλιά βρίσκει τον Μετάϊ στο δεύτερο δοκάρι ξεμαρκάριστο για να κάνει πολύ εύκολα με πλασέ το 0-2.
     Στην μοναδική της ευκαιρία στον αγώνα η Δόξα στο 38΄μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Βαλλιανάτου και παράλληλη πάσα στον Κουνάδη ο τελευταίος πλασάρει στα σώματα των αμυντικών των φιλοξενουμένων και χάνεται μια καλή ευκαιρία.
      Στο 68’ η Σάμη πετυχαίνει το 0-3 με τον Μετάϊ να σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι και τον αμαρκάριστο τον Αρ. Αμούργη με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γασπαράτου.
     Το 0-4 για την Σάμη θα πετύχει ο Μετάϊ στο 68΄με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή ύστερα από ωραία  σέντρα του Γ. Αμούργη.
 Ένα ακόμη γκολ θα πετύχει ο Γερολυμάτος στο 84΄ ύστερα από όμορφο συνδυασμό των παικτών της Σάμης που βγήκαν στην «κόντρα, βρέθηκε τετατέτ με τον Γασπαράτο και δεν δυσκολεύθηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-5.
     Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή του Δ. Δαλιβωκά στην θέση βασικού τερματοφύλακα για πρώτη φορά στην ομάδα της Σάμης. Ο Καλιβωκάς είναι μόλις 14 ετών και ένα πολύ σπουδαίο ταλέντο στην θέση αυτή. Πολλά μπράβο όμως αξίζουν και στον Β. Μιχαλάτο που δίνει ευκαιρίες στα μικρά παιδιά της ομάδας κάτι που τον επιβραβεύει η σημερινή παρουσία και η θέση της ομάδας της Σάμης στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.
     Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα η διαιτησία του κ. Διον. Ματιάτου και των βοηθών του κ.κ. Σπυράτου Αλ. και Παίζη Παν.
     Οι συνθέσεις:
Δόξα:(Βικάτος), Γασπαράτος, Παγουλάτος, Τζωρτζάτος Νικ., Λάσκαρης Σ., Κουνάδης Παν., Χαρίτος (46΄Λάσκαρης Σπ.), Φωκάς, Γασπαρινάτος, Τζωρτζάτος Κων. Βαλλιανάτος Διον., Κουνάδης Χρ.
Α.Ο. Σάμης:(Β. Μιχαλάτος), Καλιβωκάς, Γερολυμάτος, Ζησιμάτος (60΄Αραβαντινός Κων.), Δευτεραίος, Αυγερινός, Βιτωράτος Κων., Μετάϊ (72΄κόκκαλης Κων.), Νικολοβιέννης, Αμούργης Αρ., Αμούργης Γιαν. Καππάτος 60΄Μαρούλης Αλ.).
ΟΛΑ «0» ΣΤΟ ΒΑΘΥ……… «ΣΚΟΝΤΑΨΕ» Η ΠΡΟΟΔΟΣ  
«ΑΠΕΔΡΑΣΕ» ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ Ο ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ















Α. Ο.  ΠΡΟΟΔΟΣ            ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
              0             0
     Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι στο Βαθύ Πρόοδος και Πυλλαριακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) και τις ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι. Η Πρόοδος είχε την υπεροχή χωρίς να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ, και τελικά  η Πύλαρος παρά τις σημαντικές της ελλείψεις έπαιξε έξυπνα και έτσι όπως έπρεπε για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και τελικά «απέδρασε» από την Ιθάκη με το βαθμό της ισοπαλίας.  
     Δοκάρια είχαν για την Πρόοδο ο Ηλιόπουλος και για τον Πυλαριακό ο Μιχελής. 
     Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κομητόπουλου όπως και των βοηθών κ.κ. Καλαφάτη Δ. και Αβάζαρου Χρ.
Α.Ο.Πρόοδος:(Μ. Βώρρος), Τσιντήλας, Παπαδόπουλος, Δόριζας, Βασιλάκης, Λαγκαδάς, Πόλης (55΄Πρεβεζιάνος), Τσίρος, Τόφαλος, Βλασσόπουλος, Χάνος, Ηλιόπουλος.
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Γασπαρής Αλ., Γασπαρής Νικ., Ποταμιάνος, Παπαδάτος, Σολδάτος, Μιχελής, Κουγιανός (46΄Καρούσος), Σταμούλης Παν., Παππάς Βαγγ. (75΄Φούκας), Μπαλάϊ Ρομ. (75΄Θεοδωράτος).
«ΕΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ 4ΑΔΑ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ













   ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ     ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
       2             0
    Δίκαιη και αγχωτική νίκη για τον Παλληξουριακό στο τέλος επί του Ηρακλή Πόρου με 2-0.
Η ομάδα του Ληξουρίου αγωνίστηκε και πάλι στην έδρα της, μπροστά σε αρκετούς θεατές που αψήφησαν το κρύο  ύστερα από 22 μήνες.
     Φάσεις και γκολ  
     Στο 20' σε ανατροπή του Αραβαντινού Α. για τον Παλληξουριακό ο Μαρκάτος Σωκ. στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
     Στο 25' διακόπηκε το παιχνίδι για λίγα λεπτά ύστερα από διαμαρτυρίες των παικτών του Ηρακλή.
     Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παληξουριακός πραγματοποίησε αλλαγές παικτών και αύξησε την πίεση του.
     Στο 65' ύστερα από συνδυασμό των Κατσιβέλη και Πρεντάνου Δ. μέσα στην μεγάλη περιοχή ,ο τελευταίος έκανε το 1-0 με δυνατό αριστερό βολέ.
     Στο 70' ο Κοζομπόλης για τον Παλληξουριακό χάνει σίγουρο γκολ μόνος του με τον τερματοφύλακα ο οποίος αποκρούει τη μπάλα.
     Ο Παλληξουριακός καλύτερος έκανε το 2-0 στο 85' πάλι με κεφαλιά του Πρεντάνου Δ. ύστερα από ωραία σέντρα του Μαρκάτου Σπ. από αριστερά, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.
     Από τον Παλληξουριακό διακρίθηκαν οι Κατσιβέλης, Μαρκάτος Σπ. και Λυμπερόπουλος Κ. και από τον Ηρακλή προσπάθησαν όλοι για κάτι καλό.
    Καλή η διαιτησία του κ. Μενεγάτου και των βοηθών του κ.κ. Κωστόπουλου Σερ. και Βουτσινά Αγγ..
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:ΛΑΔΑΣ Ι., ΛΑΔΑΣ Ι, ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ Χ., ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ Π., ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ Δ. ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Δ., ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΩΚ., ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ Α. (ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΠ), ΦΑΡΑΚΛΟΣ Γ. (ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.), ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ Δ., ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ Γ. (ΚΟΖΟΜΠΟΛΗΣ Π.)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ:ΓΟΥΛΙΜΗΣ Γ., ΜΑΡΑΤΟΣ Γ., ΜΕΤΑΞΑΣ Α., ΚΟΥΣΤΟΥΜΠΑΡΔΗΣ Δ., ΣΤΑΒΕΡΗΣ Κ., ΣΤΑΒΕΡΗΣ Ν., ΣΠΑΘΗΣ Α., ΡΑΣΣΙΑΣ Σ., ΠΕΤΡΑΤΟΣ Χ., ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Χ., ΜΑΝΕΝΤΗΣ Α.  
Συντάκτης κειμένου: Χάρης Πρεντάνος
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 11 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
27
35 - 06
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ*
17
16 - 10
3.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
15
18 - 11
4.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ*
12
21 - 18
5.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ *
11
15 - 21
6.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ * 
07
08 - 18
7.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
02
00 - 29
                                    # Ο πρωταθλητής ανεβαίνει στην Α΄ κατηγορία μέσω play offs
                                                    μαζί με τον finalist.
                                                 #  Ο 7ος (τελευταίος) υποβιβάζεται στην Γ΄ κατηγορία
                                                 #  Ο Παλληξουριακός ξεκίνησε με -4 βαθμούς από πρόπερσι.
                                                  #  Με αστερίσκο οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ( 12η  21-22/1/12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
2.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Π.Σ. ΔΟΞΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞ/ΚΟΣ
4.
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΣΑΜΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου