Τετάρτη, Ιανουαρίου 11

"ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ" Ο Α.Σ.Κ.

ΔΕΝ ΤΟΥ "ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ"!!!!!!!
Ο Ν.Ε.Ο.Λ. ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ.Κ. ΜΕ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 40-35





      Μια ομάδα «φάντασμα», που ποτέ δεν μπήκε στο παιχνίδι, ο Α.Σ.Κ., έβγαλε τα «μάτια» του με τα ίδια του τα χέρια απέναντι στον Ν.Ε.Ο.Λ. που χτύπησε το παιχνίδι μπήκε με δύναμη και πάθος (και μπράβο τους για αυτό) για την νίκη και τελικά στο τέλος η ομάδα του Μ. Δούλια δικαιώθηκε κατακτώντας το «Ροζ» Φ.Α. με σκορ 40-35 που ήταν και το πρώτο στην β΄φάση, στερώντας συγχρόνως κατά 99% την πρόκριση από την  Αργοστολιώτικη ομάδα στην επόμενη φάση και το final6.
Μ. Δούλιας
Λ. Παπαδάτος
     Τώρα σχετικά με τον αγώνα είχαμε δυνατές άμυνες, κακές επιθέσεις, αλλά πάθος και μαχητικότητα μέχρι το τελευταίο λεπτό χαρακτήρισαν το σημερινό ντέρμπι των παιδικών ομάδων του νησιού μας που έληξε όπως προαναφέραμε με τελική επικράτηση του Ληξουρίου με 5 πόντους, αφού οι παίκτες του ΝΕΟΛ παρουσιάστηκαν περισσότερο ψύχραιμοι στην τελευταία περίοδο του αγώνα και κατέκτησαν τελικά μια νίκη κυρίως γοήτρου.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του βασικού playmaker Β. Σπανού και ο Θ. Παλημέρης που τον αντικατέστησε ήταν από ίωση με αποτέλεσμα να αντέξει μόνο για ένα δεκάλεπτο αφού στην συνέχεια έμεινε από δυνάμεις και δεν μπόρεσε να βοηθήσει άλλο την ομάδα του.
     Τα δεκάλεπτα: 9-10, 7-6, 7-10, 12-14
     Διαιτητής: Ο κ. Ανδρέας  Βαρδάλος.
Α.Σ.Κ.
Ν.Ε.Ο.Λ.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α.Σ.Κ. - Ν.Ε.Ο.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου