Δευτέρα, Ιανουαρίου 9

Δ.Τ. Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
8/1/2012
Πάλεψε για τον βαθμό η Εικοσιμία
Δεν τα κατάφερε ο Α.Ο. Εικοσιμίας, στο πρώτο του παιχνίδι για το 2012, καθώς αν και πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, γνώρισε την ήττα στις Κεραμειές από τη Θύελλα Πατρών με 2-1.
Η ομάδα μας, αιφνιδιάστηκε, καθώς βρέθηκε πολύ νωρίς να βρίσκεται πίσω στο σκορ με  δυο γκολ διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι  βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με το Βλασόπουλο, ενώ κατάφεραν να διπλασιάσουν το σκορ στο 8ο λεπτό με σκόρερ αυτή τη φορά τον Πανταζή.
Η Εικοσιμία προσπάθησε από εκεί και ύστερα να ανακάμψει, είχε την καθολική υπεροχή σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, καταφέρνοντας να μειώσει το σκορ στο 63’ με σκόρερ τον Μάκη Πολλάκη. Μάλιστα, στο 89’ έχασε και μία μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν  η κεφαλιά του Χάρη Χαραλαμπόγλου, έπειτα από την ωραία εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά του Αρντίτ Μπούσι, πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της ομάδας της Πάτρας .
Διαιτητής: Κούλης (Ηλείας)
Επόπτες: Γεωργόπουλος- Δημητρόπουλος
Α.Ο. Εικοσιμίας (Δ. Ζησιμάτος): Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Κουλάκης, Χρ. Μινέτος, Στεφανάτος, Αλεξανδράτος (78’ Χαραλαμπόγλου), Πολλάκης, Γερασιμάτος, Αντωνάτος, Μπούσι, Μαρκαντωνάτος (24’ Τζωρτζάτος).
Θύελλα Πατρών (Πατρώνης): Παπαδόπουλος, Μπαλάτης (75’ Λαμπρόπουλος), Μαργαρίτης, Καραχάλιος, Χριστόπουλος, Αθανασίου, Βλασόπουλος, Σπυρόπουλος, Μπινιέρης, Πανταζής(70’ Μπαλτιμάς), Γκοτσόπουλος (90’Αρκαδινός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου