Δευτέρα, Ιανουαρίου 16

Δ.Τ. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ


 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
16/1/2012
Ήττα για την Εικοσιμία στο Λάππα
     Την ήττα στο Λάππα από τον τοπικό Ατρόμητο με 4-0 γνώρισε Α.Ο. Εικοσιμίας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Δ’ Εθνικής.
     Ένα γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης από απευθείες εκτέλεση κόρνερ του  Μπούρδου, «έκοψε τα πόδια» στην ομάδα μας, η οποία παρόλα αυτά προσπάθησε φιλότιμα και ισορρόπησε το παιχνίδι.

     Το δεύτερο γκολ ωστόσο που δέχθηκε από τον Αγγελόπουλο στο 44’, αποδείχθηκε καταλυτικό για την συνέχεια της αναμέτρησης.
     Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους έκαναν φάσεις μπροστά από την εστία του Καραϊσκου, με τον γκολκίπερ της Εικοσιμίας να αποκρούει εντυπωσιακά αρκετά απειλητικά σουτ. Ο Μπούρδος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ατρόμητο, καθώς σημείωσε άλλα δύο γκολ για την ομάδα του 70’ και στο 82’.
     Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Κεφαλονιάς θα αντιμετωπίσει στην Αμαλιάδα τον τοπικό Αστέρα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ (Τσίκας): Αγγελόπουλος Β., Βέρρας, Λιβάνης, Μούζος, Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος ,Μπάρδης (67’ Τσιάτος), Πολίτης (77’ Κυριαζόπουλος), Νάτσης, Αγγελόπουλος Λ. (79’ Κωνσταντακόπουλος), Μπούρδος.
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Δ. Ζησιμάτος): Καραϊσκος, Ντουκάι, Τζωρτζάτος, Κουλάκης, Χαραλαμπόγλου (57’ Στεφανάτος), Αλεξανδράτος, Αποστολάτος, Μπούσι (68’ Μαρκαντωνάτος), Πολλάκης (75’ Ψαριανός), Αντωνάτος, Γ. Μινέτος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου