Δευτέρα, Ιανουαρίου 16

Δ.Τ. Α.Σ.Κ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

16/1/2012



Δεν τα κατάφερε ο ΑΣΚ κόντρα στον Τρίτωνα

     Την ήττα από τον Τρίτωνα στην Πάτρα, γνώρισαν οι άνδρες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, στον αγώνα τους για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η.

     Η ομάδα μας αν και ξεκίνησε καλά τον αγώνα και προηγήθηκε με 9-0, εν συνεχεία «κόλλησε» επιθετικά με αποτέλεσμα να λυγίσει στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι.
     Πρώτος σκόρερ για τον ΑΣΚ ήταν ο Ιορδάνης Γεμενετζής με 12 πόντους, ενώ πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Κρεσταινίτη και Τσακαλογιάννη.
    Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΣΚ θα υποδεχθεί στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» τον  Ποσειδώνα Παραλίας.  
     Διαιτητές: Κρεσταινίτης – Τσακαλογιάννης
     Δεκαλεπτα: 15-12, 33-23, 48-34, 58-45
Τρίτωνας (Στρατίλης):  Πλετάκης 6, Μιλιτσόπουλος 5, Γεωργούλης 8, Τσουλίφας 5, Παπαδόπουλος 4, Μπίτσας 25, Δημόπουλος 5.
ΑΣΚ (Πάνος Ματιάτος): Καραπέτσας Β. 7, Καραπέτσας Ν. 6, Γεμενετζής 12, Κρητικός 5, Κανουτάς 3, Καβαλιεράτος 8, Σαρρής 4, Μαγουλάς, Ντεράι, Βαρδαραμάτος.

Ήττα για τους παίδες

     Δεν τα κατάφερε η παιδική ομάδα του ΑΣΚ, η οποία γνώρισε την ήττα από την Απολλωνιάδα στην Πάτρα με 59-31, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ-Η.
ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος): Χρηστάτος, Βασιλάτος, Παλημέρης 7, Αυγουστινιάτος, Καλαφάτης 3, Παγώνης 2, Παπαδημητρίου, Ανδρικόπουλος, Πορτελάνος 9, Λορκίδης 4, Ταραζής 6.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου