Τρίτη, Μαΐου 29

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

                       ΤΕΛΙΚΟΣ PLAYOFFS
ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ;
     Με τον αγώνα Ερύσσου-Ανωγής την Τετάρτη το απόγευμα στα Μακρυώτικα ολοκληρώνεται η σειρά των τελικών των playoffs και μαζί το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας όπου θα αναδείξει και τον φετινό πρωταθλητή για την «μικρή» κατηγορία.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ                                             Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ






ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ…. ΕΡΥΣΣΟΣ ή ΑΝΩΓΗ;
Με πολλά προβλήματα οι ομάδες στον «τελικό»!!!!!
     Την νίκη ή στην χειρότερη των περιπτώσεων ισοπαλία που θα την στέψει πρωταθλήτρια της Γ΄ κατηγορίας θα επιδιώξει να πάρει η Έρυσσος από την Ανωγή την Τετάρτη το απόγευμα και ώρα 6 μ.μ. γήπεδο της.
     Με ισοπαλία ή νίκη λοιπόν  οι γηπεδούχοι κατακτούν το πρωτάθλημα της φετινής περιόδου, ενώ με πιθανή νίκη των φιλοξενουμένων η «κούπα» αλλάζει χέρια και πάει Ληξούρι.
     Τα προβλήματα απουσιών λόγω τιμωριών για τον Γ. Βρυώνη είναι πολλά αφού θα λείψουν λόγω τιμωρίας ο τερματοφύλακας Ξ. Καμπανός και ο επιθετικός Μπέλος, ενώ για άλλους λόγους επίσης θα απουσιάσουν και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές
     Από την άλλη η Ληξουριώτικη ομάδα που με το ζόρι τις τελευταίες αγωνιστικές συμπληρώνει ακόμη και ενδεκάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Διον. Μαρούλη και το ζητούμενο είναι αν τελικά καταφέρει αυτή την κρίσιμη αγωνιστική να συμπληρώσει έντεκα.
     Φαβορί: Ένα παιχνίδι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα χωρίς κάποια από τις ομάδες να ξεχωρίζει ειδικά τώρα που η Έρυσσος θα έχει και αρκετές απουσίες τα πάντα είναι πιθανά.
     Αποτέλεσματα πρωταθλήματος:
Νίκες της Ερύσσου 2-1 στα Μακρυώτικα και 1-0 στον Άγιο Αντώνη Ληξουρίου.
     Για τα Playoffs:
1ος τελικός νίκη της Ερύσσου στα Μακρυώτικα με σκορ 2-0. 2ος τελικός νίκη της Ανωγής στο Ληξούρι 2-1.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου