Τρίτη, Μαΐου 15

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ




PLAYOFFS
Με τον αγώνα Ερύσσου – Παπυργιακού θα συνεχιστεί η φάση των playoffs της Γ΄ κατηγορίας δίνοντας την πρόκριση στην μια εκ των δυο ομάδων για τον τελικό και την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή της κατηγορίας.

Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ









3Η ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ……. ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Η ΕΡΥΣΣΟΣ
    Στα Μακρυώτικα μεταφέρεται την Κυριακή το απόγευμα 6 μ.μ., η αγωνιστική των ημιτελικών των playoffs με τον πολύ μεγάλο αγώνα μεταξύ του Παπυργιακού και της Ερύσσου. Ένα παιχνίδι που σίγουρα δίνει την Έρυσσο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό και την παράλληλη άνοδο της στην Β΄ κατηγορία.

     Στην γηπεδούχο ομάδα αρκεί και η ισοπαλία για να τα καταφέρει ενώ για το Πυργί η οποιαδήποτε νίκη εκτός του 1-0 που πηγαίνει τις ομάδες σε τέταρτο παιχνίδι.
     Έτσι λοιπόν αναμένεται ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των δύο αυτών πολύ καλών ομάδων σε αυτή την σειρά, αφού όπως έχουν αποδείξει μέχρι σήμερα δεν καταλαβαίνουν από έδρες και αντιπάλους.
     Ο Αν. Κοκκόσης εκτός της απουσίας και πάλι του τιμωρημένου Απ. Κοκκόση δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Από την άλλη ο Γ. Βρυώνης βλέπει την ομάδα του να είναι πάνοπλη χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα και έτοιμη για την νίκη που θα της δώσει την άνοδο στην Β΄ κατηγορία και παράλληλα την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό.
     Φαβορί: Με την μέχρι τώρα παρουσία τους στα μεταξύ τους παιχνίδια κάθε πρόβλεψη θα είναι παρακινδυνευμένη. Θεωρούμε και τις δυο ομάδες ικανές για κάθε αποτέλεσμα, όμως η Έρυσσος έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα στον συγκεκριμένο αγώνα
     Αποτέλεσμα πρωταθλήματος: Νίκη του Παπυργιακού 2-1 στα Μακρυώτικα και νίκη της Ερύσσου 2-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Α΄αγώνα playoffs: 1-1 στα Μακρυώτικα και 1-2 στο Αργοστόλι για την Έρυσσο.
Διαιτητής ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Αθαν. Σκαλτσή και Παν. Μολφέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου