Κυριακή, Μαΐου 20

ΜΠΑΡΑΖ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ


PLAYOFFS ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ
ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ    
5 – 1  
2.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
4 – 0
ΜΕ ΤΟ «ΑΡΙΣΤΕΡΟ» Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ
ΤΟ ΠΑΛΑΙΨΑΝ ΑΛΛΑ………
    ΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ      Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
       5              1










     Πάλεψαν όσο μπορούσαν τα Διλινάτα αλλά δεν τα κατάφεραν να πάρουν κάτι από την Δόξα στην Μανωλάδα και τελικά ηττήθηκαν με σκορ 5-1 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ για άνοδο στην Δ΄ Εθνική κατηγορία.
     Η απειρία της ομάδας μας αλλά και η ανωτερότητα των αντιπάλων μας αποτέλεσαν τα αιτία της ήττας.   
 
     Τα γκολ:
     Στο 21΄η Δόξα παίρνει κεφάλι στο σκορ με τον Μελετίδη να πιάνει ένα συρτό σουτ στην κίνηση και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Καλαφάτη για το 1-0.
     Ένα τρομερό σε δύναμη σουτ στην κίνηση του Μιχαηλίδη στο 34΄θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 για τους γηπεδούχους και θα αποτελέσει σκορ ημιχρόνου.
     Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47΄τος σκορ θα γίνει 3-0 για τους γηπεδούχους όταν σε μια πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια η μπάλα θα καταλήξει στον Γραμματικόπουλο που με συρτό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καλαφάτη για το 3-0.
     Ο ίδιος παίκτης θα πετύχει το 4-1 στο 49΄ όταν θα δεχθεί την μπάλα στην πλάτη της άμυνας των Διλινάτων που με διπλή προσπάθεια δεν θα αστοχήσει.
     Τα Διλινάτα από το σημείο αυτό και μετά ισορρόπησαν και κατάφεραν μάλιστα να μειώσουν σε 4-1 στο 57΄ ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια και προβολή του Μηλιώνη στα δίχτυα του Τσάκωνα.
     Όμως στο 87΄η ομάδα των Διλινάτων δέχθηκε και πέμπτο γκολ και πάλι από τον Γραμματικόπουλο πετυχαίνοντας χατ τρικ όταν στην αντεπίθεση πέρασε όλη την άμυνα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το τελικό 5-1.  
     Οι συνθέσεις:
Δόξα: Τσάκωνας, Χαμουζάς, Χανιάς, Νταλάπας, Λιούρης, Λαγός (90΄ Λάζαρης), Μιχαηλίδης, Βουρλούμης (88΄ Δημητρόπουλος), Μελετίδης, Γραμματικόπουλος, Τόγιας (68΄ Κανελλόπουλος).
Διλινάτα: Καλαφάτης, Κατσούρης (50΄ Τσάκος), Θ. Αναλυτής, Μίρτο, Κ. Τζωρτζάτος, Crusciel Seb., Ζαΐμι (73΄ Μανώλης), Δ. Τζωρτζάτος, Γ. Αναλυτής, Χ. Τζωρτζάτος, Μηλιώνης.
ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ….. ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
           ΕΘΝΙΚΟΣ                     ΘΥΕΛΛΑ
       4              0
   











  Στον άλλον αγώνα του Ομίλου ο Εθνικός Σαγείκων επικράτησε εύκολα της Θύελλας Αμπελοκήπων με σκορ 4-0 και με το «καλημέρα έδειξε τις δυνατότητες του.
     Τα γκολ της ομάδας των Σαγεϊκων πέτυχαν οι Αθανασόπουλος (27΄, 41') και Φωτόπουλος (30΄ 64'). 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 1 αγώνα)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
3
5 – 1
2.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ
3
4 – 0
3.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
0
0 – 4
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ

1 – 5
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου