Τρίτη, Μαΐου 15

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΔΠΚΙ Ο Φ. ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΗΣ


ΑΛΛΑΓΗ «ΦΡΟΥΡΑΣ» ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
Νέος πρόεδρος ο Φώτης Κουμαριώτης

   Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (αφού ο Σύνδεσμος δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει με ένα Δ.Τ.) την Πέμπτη 3-5-2012 έγιναν οι αρχαιρεσίες του Σ.Δ.Π.Κ.Ι. όπου εξελέγη τον νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου και την επόμενη 10-5 η συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που επιβεβαίωσε τελικά ο τέως πρόεδρος κ. Γερ. Μαζαράκης, θα λέγαμε μάλιστα ότι μας έδωσε την εντύπωση ότι νιώθει πικραμένος για την συμπεριφορά κάποιων, το νέο Δ.Σ. είναι το παρακάτω:


Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΘΕΣΗ
1.
Κουμαριώτης Φώτης
Πρόεδρος
2.
Ματιάτος Διονύσης
Αντιπρόεδρος
3.
Βουτσινάς Νικόλαος
Γεν. Γραμματέας
4.
Σπυράτος Αλέκος
Ειδ. Γραμματέας
5.
Βασιλόπουλος Δημήτρης
Ταμίας
6.
Σκαλτσής Αθανάσιος
Έφορος Λέσχης
7.
Μαζαράκης Γεράσιμος
Μέλος
8.
Μολφέτας Παναγής
«
9.
Λουκέρης Γιώργος
«

   Έτσι ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας από τα διαιτητικά δρώμενα της τοπικής διαιτησίας επανήλθε στην θέση του προέδρου ο Φώτης Κουμαριώτης.
    Δήλωση στο sportsthea έκανε ο τέως πλέον πρόεδρος του τοπικό Συνδέσμου κ. Γερ. Μαζαράκης.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που με ψήφισε και με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια, τους συνεργάτες μου και όλα τα Μέλη του Συνδέσμου δηλώνοντας παράλληλα ότι θα είμαι παρόν και θα συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό της τοπικής διαιτησίας και του αθλητισμού γενικότερα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης»
   Το sportsthea εύχεται στο νέο Δ.Σ. του Σ.Δ.Π.Κ.Ι. δύναμη και υγεία για κάθε επιτυχία στο δύσκολο όσο και σημαντικό έργο του. Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου