Τετάρτη, Μαΐου 16

TETAΡΤΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


ΤΕΛΙΚΟΣ PLAYOFFS
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΡΥΣΣΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΝΩΓΗ ΝΙΚΗΣΕ 2-0 ΤΟΝ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ            ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
         2                     0










     Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι πυ έγινε σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα η Έρυσσος και ήταν ο 3ος τελικός των playoffs της Γ΄κατηγορίας επικράτησε του Παπυργιακού με σκορ 2-0 σφραγίζοντας το άλλο εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό και συγχρόνως δίνει την άνοδο στην Β΄κατηγορία.
  Το Πυργί προσπάθησε για την νίκη αλλά η απειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών ήταν κυρίως η αιτία που τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι σε μια σαφώς πιο έμπειρη ομάδα.
       Τα Γκολ

    Στο 20΄η Έρυσσος θα πετύχει το 1-0 με σουτ του Δ. Ζαμπέλη έπειτα από κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων.
     Το 2-0 θα πετύχει στο 75΄ο Διον. Αντύπας με απευθείας χτύπημα φάουλ από το ύψος περίπου του κέντρου και πλάγια και αφού η μπάλα πήρε μια παράξενη τροχιά αιφνιδιάζοντας τον Διον. Κοκκόση για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα του.
   Στο 70΄οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές αφού είδε την κόκκινη κάρτα (2 κίτρινες) ο Tavani G. από τον διαιτητή κ. Κομητόπουλο.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Παν. Κομητόπουλου και των βοηθών του κ.κ. Αθ. Σκαλτσή και Παν. Μολφέτα.
Οι συνθέσεις:
Α.Ο. Ερύσσου:(Γ. Βρυώνη,ς),Καμπανός, Ζαμπέλης Γ., Ζαμπέλης Δ., Βρυώνης Π., Tavani G., Tavani Ε., Καββαδίας Ν. (60΄ Πατρίκιος), Αντύπας, Ζαμπέλης Απ., Μπέλος, Σκιαδαρέσης.
Παπυργιακός:(Α. Κοκκόσης),Κοκκόσης Δ., Μενεγάτος Β., Βαγγελάτος Γ., Στρακάτος Σπ., Τρίτσης, Κοκκόσης Γερ., Αλυσανδράτος, Κοκκόσης Σ. (80΄Ράπτης Γ.), Παγουλάτος, Χατζηφωτιάδης, Σπηλιώτης.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΛΙΚΟΣ PLAYOFFS
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου