Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 6

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΑΝΩΓΗ

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 
ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΑΝΩΓΗ
  Τέλος το καλοκαίρι και η ξεκούραση για μια ακόμη ομάδα του τοπικού. Πρόκειται για την ομάδα της Ανωγής που μετά την περιπέτεια της και τους δυο συνεχόμενους υποβιβασμούς από τις τοπικές κατηγορίες άρχισε από πέρυσι έναν αγώνα να επανέλθει εκεί που τις αξίζει. Εν πρώτοις τα κατάφερε κερδίζοντας την άνοδο της από την Γ' στην Β΄στην οποία και θα συμμετέχει φέτος, θέλοντας να συνεχίσει αυτό το εκ διαμέτρου αντίθετο με τα προηγούμενα χρόνια σερί.

   Έτσι λοιπόν την Δευτέρα 10-9-12 το απόγευμα στο γήπεδο Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι θα γίνει η "πρώτη" της ομάδας με τις οδηγίες δυο παλιών ποδοσφαιριστών της. Του Γ. Μαλλιώρη και του Π. Μοσχονά. Δυο αξιόλογων παιδιών με πολλές φιλοδοξίες αλλά και αγάπη για την ομάδα τους.
 Βασικός στόχος για φέτος βέβαια είναι η παραμονή και στην συνέχεια η συμμετοχή στα playoffs της κατηγορίας και από εκεί και πέρα ότι καλό προκύψει φυσικά και θα είναι αποδεκτό. Ακόμη το κύριο βάρος των προπονητών θα πέσει στα νέα παιδιά ώστε να διακριθούν μέσα από τους αγώνες αντλώντας κατ' αρχήν εμπειρίες.
  Στην ομάδα φέτος ήρθαν οι:
Κ. Γιακουμάτος (Παγκεφαλληνιακός), Αρ. Διονυσάτος (Αστέρας Ληξ.), Μακ. Μπερδεμπές, Νεκτ. Σαβράμης, Χρ. Αδηλίνης, Χαρ. Καλέτζος (Παλληξουριακός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου