Δευτέρα, Οκτωβρίου 15

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΝΕΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ 1-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ!!!

Στην elite round η Εθνική Νέων!

   Στην ενδιάμεση φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013 προκρίθηκε η Εθνική Νέων, παρά την ήττα στον τελευταίο της αγώνα για τον 4ο προκριματικό όμιλο από την Τσεχία με σκορ 1-2.
    Η ελληνική ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τους Τσέχους, υπερισχύοντας στην ισοβαθμία της διοργανώτριας Β. Ιρλανδίας (νίκησε 8-1 τη Μολδαβία), λόγω του αποτελέσματος στο μεταξύ τους αγώνα (2-0 υπέρ της Ελλάδας).
   Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν είχε την τύχη με το μέρος της, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Γούτα στο 4ο λεπτό. Η Εθνική ξεπέρασε το αρχικό σοκ και κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Ιωαννίδη στο 37΄. 
   Ο αγώνας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μονόλογος για την ελληνική ομάδα, όμως, η Τσεχία ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Μάσεκ (60΄).
  Ο Ούγγρος διαιτητής Μίχαλι Φάμπιαν παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ιωαννίδη και Τράβνικ.
Ελλάδα: Χουτεσιώτης (69΄ Μπάρκας), Κωνσταντινίδης, Καραγκούνης, Καντούτσης, Χουχούμης, Σιώπης, Δώνης, Ιωαννίδης, Γιαννιτσάνης (57΄ Μουζακίτης), Ανδρεόπουλος (69΄ Παπαδημητρίου)Τσεχία: Ζίμα, Σίμιτς, Τσοτσολούσεκ, Λούφτνερ, Χιμπλ, Νέραντ, Τσέρμακ, Τράβνικ, Τσέρνι (46΄ Κλομπάσα), Μάσεκ (90΄ Σέβτσικ), Ζούλιτς (88΄ Στέρμπα)«Η σημερινή εικόνα της ομάδας ήταν σαφώς ανώτερη από τα δύο πρώτα ματς του ομίλου. Το αποτέλεσμα μας αδικεί σίγουρα. Όπως και να ‘χει, εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί είδα την προσπάθεια που κατέβαλαν και ξέρω πως άξιζαν να φύγουν νικητές από το γήπεδο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος» ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή Θοδωρή Παχατουρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου