Τρίτη, Οκτωβρίου 16

ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

EΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ: Εκαναν στην άκρη για να βάλουν γκολ!
   Όλα αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω έγιναν την Κυριακή στο γήπεδο Δημητρόπουλου στο ματς της Θύελλας Αιγίου με τον Κεραυνό Μιτόπολης.
   Βρισκόμαστε στο τέλος του αγώνα, στο 83' και ο διαιτητής Τσιρογιάννης διακόπτει το ματς μετά από υπόδειξη του βοηθού για να δείξει την κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Κεραυνού, Καψή, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε.
   Ο ρέφερι υπέδειξε παράλληλα έμμεσο φάουλ μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, οι οποίοι υποστήριξαν ότι έπρεπε να εκτελεστεί από το κέντρο όπου έγινε η παράβαση.
     Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, οι παίκτες του Κεραυνού κάθισαν όλοι πίσω από τη μπάλα, ακόμα και ο τερματοφύλακας για να εκτελεστεί το φάουλ!
   Έχει και συνέχεια...Το φάουλ εκτελέστηκε και παρότι ο Μακρυγιαννάκης προσπάθησε να το χάσει, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα!
   Μάλιστα, ο νεαρός δέχθηκε τις έντονες παρατηρήσεις των συμπαικτών του, που σκόραρε. Ετσι, με την σέντρα ο Ηλίας Καναβόγιαννης έδωσε τη μπάλα στους αμυντικούς των γηπεδούχων, αλλά αυτοί την άφησαν να περάσει (όπως και ο τερματοφύλακας) και κατέληξε στα δίχτυα με τον διαιτητή να ακολουθεί την πορεία της μπάλας για να διαπιστώσει αν πέρασε τη γραμμή!
    Τελικά, το παιχνίδι τελείωσε 3-2, όπως διαμορφώθηκε με το τελευταίο γκολ των φιλοξενούμενων.
Πηγή:http://www.pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου