Κυριακή, Οκτωβρίου 14

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: "ΑΝΕΜΟΣ" Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ............ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ...... ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ 6-1









Από δυο γκολ πέτυχαν Π. Κορσιάνος και Σπ. Κονόμη
   Τελικά όπως αναμενόταν η Εικοσιμία στον σημερινό επαναληπτικό αγώνα που διεξήχθη στις Κεραμειές επικράτησε άνετα της Ανωγής με σκορ 6-1  "ζευγαρώνοντας" τις νίκες της και σφραγίζοντας παράλληλα το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
    Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι και η νίκη-πρόκριση τους απολύτως δίκαιη, παρά τις δυσκολίες από την κακή κατάσταση του γηπέδου, σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο δείχνοντας ότι θα είναι μέσα στους πρωταγωνιστές του φετινού κυπέλλου αλλά και του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
   Η Ανωγή προσπάθησε για το καλύτερο, είχε και κάποιες σημαντικές απουσίες, αλλά δεν μπόρεσε τελικά να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι αφού η ανωτερότητα των αντιπάλων της ήταν εμφανής, όπως και η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων συν την μια κατηγορία παραπάνω. Ο Γ. Μαλλιώρης με τη πολύ καλή δουλειά του έχει δώσει μια άλλη δυναμική στην ομάδα που στο πρωτάθλημα αναμένεται να είναι σίγουρα ανταγωνιστική.
   Φάσεις και γκολ
   Στο 3' ο Αντωνάτος θα φύγει των αντιπάλων του από δεξιά, θα μπει στην περιοχή και με παράλληλη πάσα θα βρει τον Αντ. Κορσιάνο μόνο με τον Αντωνέλο ο οποίος θα κάνει ένα πολύ κακό πλασέ στέλνοντας την μπάλα άουτ.
   Στο 7' οι γηπεδούχοι θα πάρουν "κεφάλι" στο σκορ όταν ο Παν. Κορσιάνος θα σουτάρει με δύναμη απέναντι στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων που θα αποκρούσει προσωρινά και ο Κονόμη με πλασέ θα την στείλει εύκολα στα δίχτυα για το 1-0.
   Μια μεγάλη πάσα στην "πλάτη" της άμυνας της Εικοσιμίας θα φέρει τον Ηλ. Αντωνάτο μόνο απέναντι από τον Καραίσκο αλλά την τελευταία στιγμή θα του φύγει το κοντρόλ δίνοντας την δυνατότητα στον Αποστολάτο να διώξει σε κόρνερ.
   Στο 16' η Ανωγή θα απειλήσει και πάλι όταν ο Δ. Παπαδάτος με ωραία κάθετη πάσα θα βρει σε θέση βολής τον Γιακουμάτο που θα πλασάρει με την μια και η μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία του Καραίσκου άουτ.
   Το σκορ στο 32' θα γίνει 2-0 για τους γηπεδούχους όταν στην σέντρα του Μπούσι ο Αντ. Κορσιάνος με το κεφάλι πασάρει στον αδελφό του Πάνο ο οποίος  απέναντι στην κενή εστία δεν βρίσκει μπάλα στο σουτ που επιχειρεί. Όμως αυτή   θα φτάσει στον επερχόμενο Κονόμη που θα την στείλει στα δίχτυα με κοντινό πλασέ.
   Το 3-0 για την ομάδα του Δ. Ζησιμάτου θα πετύχει στο 36' ο Κ. Αντωνάτος ύστερα από εξαιρετική ψηλοκρεμαστή πάσα μέσα στην περιοχή του Κονόμη.
   Μεγάλη ευκαιρία θα χάσει στο 37' η Ανωγή να μειώσει όταν ο Παπαδάτος θα φύγει από ελεγχόμενη θέση και ενώ ο βοηθός έχει σηκώσει τη σημαία του υποδεικνύοντας οφσάιντ ο διαιτητής Π. Μολφέτας να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι, ωστόσο ο επιθετικός των φιλοξενουμένων θα χάσει το κοντρόλ και τελευταία στιγμή θα προλάβει ο Κουλάκης να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
   Το 4-0 για την Εικοσιμία ήταν ίσως και το καλύτερο του αγώνα και το πέτυχε με πολύ ωραία καρφωτή κεφαλιά στο 40' ο Παν. Κορσιάνος ύστερα από σέντρα του Κονόμη στο δεύτερο δοκάρι.
   Στο 44' ο Κονόμη μόνος με τα δίχτυα ύστερα από καταπληκτική σέντρα του Κουλάκη θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αντωνέλλου και στην συνέχεια άουτ.
   Με αυτό το σκορ έληξε και το α' ημίχρονο. 
  Στο β' η Ανωγή ισορρόπησε και θα μπορούσε να είχε πετύχει κάτι παραπάνω εκτός από το ένα γκολ που πέτυχε.
   Έτσι στο 48' ο Ηλ. Αντωνάτος με ωραία ατομική ενέργεια θα μπει στην περιοχή και πλάγια αλλά το πλασέ του θα περάσει άουτ.
   Μια ωραία ενέργεια στο 53' του Μπούσι που θα πασάρει παράλληλα στον Κ. Αντωνάτο που βρισκόταν μόνος λίγο έξω από την μικρή περιοχή αλλά το σουτ του τελευταίου θα καταλήξει άουτ.
   Ένα λάθος του Κόρμαλη στο 56' θα εκμεταλλευθεί ο Ηλ. Αντωνάτος που θα μπει στην περιοχή και θα ανατραπεί από τον νεαρό αμυντικό των γηπεδούχων και τον κ. Μολφέτα να υποδεικνύει αμέσως την "παράβαση" δείχνοντας του συγχρόνως και την κίτρινη κάρτα.
   Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με πολύ όμορφο χτύπημα μειώνοντας για την ομάδα του στο 4-1.
   Η Εικοσιμία αντέδρασε στην συνέχεια και στο 78' ύστερα από ωραία ενέργεια και σέντρα του Γερασιμάτου ο Παν. Κορσιάνος μόνος απέναντι από τον Αντωνέλλο δεν δυσκολεύεται με πλασέ να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 5-1.
Το τελικό 6-1 θα πετύχει ο Αντ. Κορσιάνος με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μπούσι.
  Τέλος ο Ηλ. Αντωνάτος θα προσπαθήσει με σουτ στο 85' να απειλήσει την εστία του Καραίσκου αλλά θα καταλήξει τελικά άουτ.
   Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Κόρμαλης (65' Βολτέρας), Κορσιάνος Αντ., Αποστολάτος (65' Στεφανάτος), Αντωνάτος Κ. (78' Βιτώρος), Μπούσι, Κορσιάνος Παν., Κονόμη, Γερασιμάτος, Κουλάκης.
Ανωγή:(Γ. Μαλλιώρης), Αντωνέλλος, Αντωνόπουλος, Σαβράμης, Ρουχωτάς, Αδηλίνης, Γιακουμάτος (66' Γερολυμάτος), Μαλλιώρης, Αντωνάτος Ηλ., Μπερδεμπές (52' Μαρούλης), Καλέντζος, Παπαδάτος Διον. (70' Σούπας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου