Τρίτη, Οκτωβρίου 16

ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ
Πολύ κρίσιμο αγώνα δίνει σήμερα η Εθνική μας εκτός έδρας με αντίπαλο την Σλοβακία. Έναν αγώνα που πρέπει να κερδίσει αν θέλει να ελπίζει στην κατάκτηση της 1ης θέσης και την απ' ευθείας είσοδο της στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.
Η ομάδα θα παραταχθεί και πάλι με πολλές ελλείψεις αλλά αυτό δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο για μια μεγάλη νίκη.

Ο Φ. Σάντος φαίνεται να εγκαταλείπει το αγαπημένο του 4-4-2 και να ξεκινάει τον αγώνα με ένα 4-3-3 ώστε να δώσει δύναμη στο κέντρο πιστεύοντας ότι εκεί θα γίνει η μεγάλη "μάχη".
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα το βράδυ στην Μπρατισλάβα, γήπεδο «Pasienky» με ώρα έναρξης 21:30 και θα μεταδοθεί από το MEGA και το ΟΤΕ TV. 
Ο Σκοτσέζος Γουίλιαμ Κόλουμ θα διευθύνει την αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής με τη Σλοβακία στην Μπρατισλάβα.
Πιθανές ενδεκάδες
Ελλάδα:Καρνέζης,Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης, Μανιάτης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Γκέκας.
Σλοβακία:Κούτσακ, Πέραρικ, Σκρτελ, Σαλάτα, Μπρεζνάνικ, Σαπάρα, Κούτσκα, Βάις, Χάμσικ, Στοχ, Χολόσκο.

Δηλώσεις
Φ. Σάντος:«Σεβόμαστε τη Σλοβακία, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε» ανέφερε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας που διαφοροποιήθηκε από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα: «Είναι σημαντικό, αλλά όχι κρίσιμο γιατί ακολουθούν άλλα έξι ματς». Ακόμα - μεταξύ άλλων - επισήμανε ότι «δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε για τις απουσίες. Το γεγονός ότι μας λείπουν αμυντικοί δεν μπορεί να είναι ούτε δικαιολογία, ούτε ελαφρυντικό στο τέλος του αγώνα».Μικαέλ Χίπ:"Φαβορί είναι η ελληνική ομάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσουμε πριν παίξουμε». 
Η βαθμολογία σε 3 αγώνες
Βοσνία 7 (12-2) 
Σλοβακία 7 (5-2) 
Ελλάδα 7 (4-1) 
Λιθουανία 4 (3-3) 
Λετονία 0 (3-8) 
Λίχτενστάιν 0 (1-12)
Οι υπόλοιποι αγώνες του ομίλου της Εθνικής
Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Λιθουανία
Λετονία - Λιχτενστάιν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου