Κυριακή, Οκτωβρίου 14

ΝΕΟΛ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 60-39...παίδες χωρίς φόβο αλλά με περίσσιο πάθος

NEA NIKH ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Ε.Ο.Λ. ΤΟΥ Μ. ΔΟΥΛΙΑ
   Εκπληκτική εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα από την παιδική ομάδα του ΝΕΟΛ  και εύκολη επικράτηση στο σημερινό αγώνα ντέρμπι, απέναντι στον Ήφαιστο Αιγίου με τελικό αποτέλεσμα 60-39 για την ομάδα του Ληξουρίου.    
   Μια νίκη που φέρνει την ομάδα μόνη δεύτερη στο πίνακα της βαθμολογίας του 5ου ομίλου με 3 νίκες σε 4 αγώνες, αλλά αποκτά και μεγαλύτερη αξία για τον τρόπο με τον οποίο επετεύχθη και δείχνει την αγάπη, το πάθος και την αυταπάρνηση  που έχουν αυτά τα παιδιά για τον αθλητισμό μα κυρίως το ομαδικό τους πνεύμα. 
   Kαι εξηγούμαστε:


   Ο Γεράσιμος Παγώνης διεγνώσθη την Παρασκευή με διάστρεμμα 3ου βαθμού ( η θεραπεία του απαιτεί πλήρη ξεκούραση) αγωνίσθηκε όμως επί 30 λεπτά, πέτυχε 21 πόντους και ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. 
Ο Στέφανος Μαρούλης παρουσίασε την παραμονή, πρόβλημα στο αναπνευστικό και κρίση άσθματος με υψηλό πυρετό, έπαιξε σχεδόν ένα ημίχρονο και ήταν από τους κορυφαίους. 
Ο Χαράλαμπος Βολτέρας που ταλαιπωρείται πάνω από ένα μήνα από τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη, ακολουθεί ατομικές προπονήσεις και φυσικοθεραπεία, αποδεικνύει σε κάθε αγώνα ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς του (γενν. 1997) και κάποια στιγμή οι περιφερειακοί, ομοσπονδιακοί προπονητές πρέπει να καταδεχθούν να ασχοληθούν σοβαρά μαζί του. 
Ο Γεράσιμος Καππάτος αναδεικνύεται σε μαέστρο του παιχνιδιού αφού μπορεί και επιβάλει τον ρυθμό στην ομάδα σαν πολύπειρος play maker. Θωμάς Δρακόπουλος, Αλέξης Μαρούλης Μπάμπης Αραβαντινός τα πιο πολύτιμα εργαλεία για ένα προπονητή, αφού μπορούν να εξαφανίσουν τα ατού του αντιπάλου-σήμερα ο καλύτερος παίκτης του Αιγίου ο Γεωργόπουλος πέτυχε μόλις 5 πόντους-σίγουρα μπορούν να προσφέρουν περισσότερα και επιθετικά και σήμερα το απέδειξαν. 
   Τέλος οι νεότεροι και μικρότεροι της ομάδας που αγωνίστηκαν όλοι, Μπελίτσης Αλέξανδρος,  Αντωνάτος Μάκης, Μπακούρος Διονύσης, Αραβαντινός Χρήστος και Μουδήλος Χάρης αποτελούν σίγουρη εγγύηση για το μέλλον αλλά και το παρόν του Ληξουριώτικου αθλητισμού και το κομμάτι που ονομάζεται μπάσκετ.
   Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σε σχέση με το μέγεθος του αντιπάλου, θυμίζουμε ότι ο Ήφαιστος Αιγίου είναι η ομάδα που πέρυσι τερμάτισε τρίτη στην τελική κατάταξη της ΕΣΚΑ-Η, εκπροσωπεί την ευρύτερη περιοχή του Αιγίου επάξια πολλά χρόνια στα παιδικά-εφηβικά πρωταθλήματα και στον χθεσινό αγώνα κέρδισε άνετα τον Α.Σ.Κεφαλονιά με 42-24.
   Ν.Ε.Ο. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 60-39 
(ημίχρονο 37-20)
α περίοδος 20-8
β περίοδος 17-12
γ περίοδος  18-5
δ περίοδος  5-14
ΝΕΟΛ:
(Μανώλης Δούλιας),Παγώνης 21, Στέφανος Μαρούλης 5, Βολτέρας 8, Καπάτος 10, Δρακόπουλος 10, Αλέξης Μαρούλης 4, Μπάμπης Αραβαντινός, Μπελίτσης 2, Αντωνάτος 1, Μπακούρος, Μουδήλος, Αραβαντινός Χρήστος.
Ήφαιστος Αιγίου:
(Ν. Γαστουνιώτης), Μανωλόπουλος 5, Γεωργόπουλος 5, Καρβέλας 2, Σωτηρόπουλος 11, Οικονομόπουλος 8, Βλάσσης 4, Μαρούλης 4, Δελησπηλιωπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου