Τρίτη, Οκτωβρίου 16

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Η ΠΡΟΟΔΟΣ

   Με κεκτημένη ταχύτητα, μετά την επιστροφή της στην Α' κατηγορία, έχει μπει, ιδιαίτερα στα θέματα οργάνωσης, η Πρόοδος της Ιθάκης. 
  Το νέο Δ.Σ. με μπροστάρη τον πρόεδρο της κ. Διονύση Στανίτσα ρίχνει το μεγάλο βάρος στις  μικρές ηλικίες επανιδρύοντας το τμήμα του ποδοσφαίρου προσλαμβάνοντας μάλιστα στην θέση του προπονητή παιδαγωγού, ένα δικό της παιδί γνώστη του αντικειμένου, αφού αυτή άλλωστε είναι η ειδικότητα του σαν καθηγητής Φυσικής Αγωγής τον Δημ. Αρταβάνη. 
Ήδη έχει ετοιμάσει τα πλάνα του και έχει καταστρώσει τα σχέδια του προκειμένου να γίνει μια σωστή όσο και επιστημονική δουλειά από την Δευτέρα που ξεκινάει η λειτουργία της.
   Έτσι λοιπόν κάτω από σωστή καθοδήγηση θα προετοιμάσει την ομάδα του μέλλοντος του Θιακιώτικου ποδοσφαίρου που από την επόμενη σεζόν ούτως ή άλλως θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή μιας ομάδας στα πρωταθλήματα υποδομών της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για όσες θα αγωνισθούν στην Α΄κατηγορία.
   Όμως στην ομάδα δεν μένουν μόνο σε αυτό. Υπάρχει το τμήμα ιστιοπλοΐας στο οποίο γίνεται σπουδαία δουλειά από την προπονήτρια του τμήματος κ. Δήμητρα Αρβανίτη και ήδη έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του στον χώρο αποσπώντας πολύ καλές κρητικές.
   Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει και η ανδρική ομάδα η οποία φέτος με νέο προπονητή τον Όμηρο Κωστόπουλο και πολύ ανανέωση, έχει σαν στόχο μια καλή παρουσία, το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα στην βαθμολογία με ότι καλύτερο προκύψει στην Α' κατηγορία.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ 2012-13
   Η προσπάθεια αυτή του Δ.Σ. της Προόδου για όλα αυτά έχει αγκαλιαστεί και βοηθηθεί από την τοπική κοινωνία, και πραγματικά αξίζει τον κόπο αυτό.
   Εμείς να συγχαρούμε τους ανθρώπους της Προόδου Ιθάκης για αυτήν τους την ομολογουμένως σοβαρή προσπάθεια και να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου