Κυριακή, Οκτωβρίου 14

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ:Ο Α.Ο.Κ.Ι. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΡΕ



ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο Α.Ο.Κ.Ι. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

   Ρεπορτάζ: Χάρης Πρεντάνος
  Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου και της βροχής, ο Α.Ο.Κ.Ι. επικράτησε 1-2 του Παλληξουριακού και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου.

   Στο 17' ο Παλληξουριακός θα φτάσει πολύ κοντά στην επιτυχία ενός τέρματος όταν στην μπαλιά στην “πλάτη” της άμυνας του Α.Ο.Κ.Ι. Θα βγει μόνος ο Σπ. Μαρκάτος απέναντι στο Μαρκαντωνάτο που πραγματοποιούσε έξοδο, ο επιθετικός των τυπικά γηπεδούχων θα τσιμπήσει την μπάλα η οποία όμως θα καταλήξει άουτ.
  Ο Παλληξουριακός λίγο καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ευτύχησε να προηγηθεί  0-1 στο 20' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλέξη Λυκούδη και αφού η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Κ.Ι. Γ. Κόμητα αλλάζοντας πορεία.
  Στο 24' ο Α.Ο.Κ.Ι. Θα προσπαθήσει να απαντήσει με μια απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Στ. Μοντεσάντου που θα καταλήξει ελάχιστα άουτ από την εστία του Λαδά.
   Ο Α.Ο.Κ.Ι. μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε στο 51' σε 1-1 με τον Βουκελάτο Γιάννη ύστερα από λάθος της άμυνας του Παλληξουριακού.
 Στο 70'  ύστερα από εκτέλεση φάουλ και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα Λαδά, ο Βαγγ. Σπανός θα κάνει εύκολα το 1-2 για τον ΑΟΚΙ το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.
  Στο 95' σε παρόμοια φάση υπέρ του Παλληξουριακού και ύστερα από ασταθή απόκρουση του Μαρκαντωνάτου ο Φαρακλός από το ύψος της μικρής περιοχής απέτυχε να ισοφαρίσει για τον Παλληξουριακό και να του δώσει την πρόκριση.
   Το παιχνίδι ήταν δυνατό και από τις δυο ομάδες και είχε πάρα πολλές κάρτες που έδειξε ο διαιτητής κ. Νικ. Βουτσινάς (σύνολο 12 κίτρινες και 1 κόκκινη στον Σωκράτη Μαρκάτο) και αρκετούς τραυματισμούς παικτών. 
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γ. Τόγιας),Μαρκαντωνάτος Δ., Κλειτογιάννης Α., Μεσοροπιάν Γ. (Doco Ε.), Σπανός Ε., Κοντοζής Λ., Μοντεσάντος Σ., Κόμητας Γ., Βουκελάτος Γ
(Ζαμπαύτης Σ.), Χαλιώτης Γ., Λαμπρόπουλος Χ, (Τanushaj F.), Μολφέτας Γ.
Παλληξουριακος:(Γ. Θωμάς),Λαδας Ι., Γαβαλας Α., Κοζομπολης Π., Μαυροειδης Χ., Βολιντσκι Ρ., Ζερβος Η., Μαρκατος Σπ. (Φαρακλός Γ.), Μαρκατος Σωκ., Καμιναρης Δ. (Πρεντάνος Χ.), Κοσματος Ν., (Μπεκιαρης Σωκ.), Λυκουδης Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου