Δευτέρα, Οκτωβρίου 15

Ένας μεγάλος αγώνας για γερά νεύρα και πολύ υπομονή!

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΘΛΗΤΗ
Ο Φωτάρας τερματίζει
   Αυτός θα μπορούσε άνετα να ήταν ο τίτλος στο αγώνα που έτρεξε ο Φώτης. Χρόνος  29 ώρες  9 λεπτά και 31 δεύτερα  Θέση 143 στην γενική σε σύνολο 197 αθλητών  και 66η στην κατηγορία του. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι οι 147 εγκαταλείψεις! 
Ο Φώτης κατάκοπος αμέσως μετά τον τερματισμό
   Πραγματικά δύσκολος αγώνας όπως μας είπε ο Φώτης ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τα παπούτσια και ένα λάθος που έκανε στον σάκο αλλαγής στο 57 χμ και είχε σαν συνέπεια να πηγαίνει κουτσό και γεμάτος φουσκάλες για 70 χμ! 
   Όμως αν και σκέφτηκε πολλές φορές να τον παρατήσει όπως έκαναν και οι 2 του φίλοι αυτός συνέχισε έστω και έτσι με πόνους και τερμάτισε.
   Γράψαμε πριν τον αγώνα ότι δεν έχει σημασία μόνο η προετοιμασία του κάθε αθλητή αλλά και η ψυχή του, και αυτό το λέμε γιατί τα παράτησαν αθλητές πολύ καλύτεροι από τον Φώτη, γιατί απλά δεν είχαν το κουράγιο να πονέσουν και να ταλαιπωρηθούν 30 ώρες! 
Ο Φώτης υπερήφανος με το μετάλλιο στο στήθος
   Μπορεί ο πρώτος να έκανε 14 ώρες όμως ποιος τελικά είναι αυτός που κουράζεται περισσότερο σε αυτούς τους αγώνες; Αυτός που κερδίζει και σε 14 σταματάει η αυτός που περπατά, τρέχει, σέρνεται..... για 30.... η αναγνώριση μεταξύ τους όλων αυτών των αθλητών όσες ώρες και αν κάνουν σε έναν αγώνα για την προσπάθεια που κατέβαλαν είναι απίστευτη! 
και οι δηλώσεις του Φώτη
   Για σκεφτείτε 4 γύρες Αργοστόλι-Ληξούρι σε 29 ώρες! Αυτό τα λέει όλα.
   Αναλυτικότερο ρεπορτάζ θα έχουμε τις επόμενες μέρες.
  Από εμάς ένα μεγάλο μπράβο για τον πραγματικά ξεχωριστό αυτόν συμπατριώτη μας αθλητή.
   Παρακάτω δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα
Οι φώτο είναι από την σελίδα της διοργάνωσης στο f/b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου