Τρίτη, Απριλίου 2

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ


Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι γυναίκες του νησιού στην πρωτοβουλία του δραστήριου Αθλητικού Σωματείου Ιθάκης “Η ΠΡΟΟΔΟΣ”, να δημιουργήσει τμήματα βόλεϊ.
Η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες των ανθρώπων του, καθώς τα αναμενόμενα προς δημιουργία τμήματα ήταν 2 (ένα τμήμα 18 και κάτω, και ένα τμήμα 18 και άνω) και κατά συνέπεια τα τμήματα έγιναν 4.
Το μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους της ομάδας στον εξαίρετο προπονητή των τμημάτων, κ. Δημήτρη Αρταβάνη για την υπομονή και επιμονή που δείχνει καθώς και στις γυναίκες για την προσπάθεια που καταβάλουν είναι λίγο!!!
Διονύσης Στανίτσας
Έτσι μετά το ποδόσφαιρο και την ιστιοπλοΐα δημιουργήθηκε άλλο ένα  τμήμα αυτό του βόλεϊ γυναικών.
Δημήτρης Αρταβάνης
Εκεί στην Ιθάκη γίνεται πραγματικά έργο στον Αθλητισμό που προσφέρει στους νέους του νησιού, με τις αντικειμενικά ελάχιστες εναλλακτικές επιλογές να αθληθούν.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Σωματείου κ. Διον. Στανίτσα, τα μέλη του Δ.Σ. της ιστορικής ομάδας, τους προπονητές όλων των τμημάτων αλλά και όσους βοηθούν τους παραπάνω να πραγματοποιείται αυτό το μεγάλο αθλητικό έργο στο νησί. Το επιτελείο του sportsthea σας ευχόμαστε δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελείτε στο όμορφο νησί της Ιθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου