Παρασκευή, Αυγούστου 8

Έτοιμος ο Α.Ο. Κεφαλληνία για το 2Χ2 στον τελικό του πρωταθλήματος άμμου

Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ - ΑΣΑΑΜ ΜΑΝΗ
                            
Στη μάχη του τελικού του 2ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου άμμου ρίχνεται αύριο το απόγευμα στο Sao της Κάτω Αχαγιάς (4 μ.μ.) θέλοντας να διατηρήσει τον τίτλο της η ομάδα του Α.Ο. Κεφαλληνία αντιμετωπίζοντας το περυσινό της «θύμα» ΑΣΑΑΜ Μάνη σε μια επανάληψη του περυσινού εντυπωσιακού τους αγώνα.
Οι δυο καλύτερες ομάδες βάσει των αποτελεσμάτων και της συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους θεατές ενώ θα πέσουν «κορμιά» στην άμμο για την κούπα. 
Η μεν Κεφαλληνία όπως είπαμε για να διατηρήσει τα κεκτημένα, ενώ η πολύ καλή ομάδα της Μάνης για να πάρει το «αίμα» της πίσω και να στεφθεί με έναν χρόνο καθυστέρηση πρωταθλήτρια Ελλάδας.
Οι δυο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να παραταχθούν πλήρες στον αγωνιστικό χώρο.
Να υπενθυμίσουμε ότι στους σημερινούς ημιτελικούς η μεν Κεφαλληνία επικράτησε του Άτλα Αθηνών 4-0 και η Μανιάτες της Νάπολης Πατρών 7-2.
Λίγο νωρίτερα στις 3 μ.μ. οι χαμένοι των ημιτελικών Νάπολη Πατρών και Άτλας Αθηνών θα διεκδικήσουν την τιμητική 3η θέση.
Παρόν στην πόλη της Αχαΐας θα είναι και ο  πρόεδρος της επιτροπής ειδικών μορφών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Βαγγέλης Μαζαράκης.
*** Αύριο εξ’ άλλου, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στα γραφεία Ε.Π.Σ. Αχαΐας στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί η ιστορική Γ.Σ. των Σωματείων ποδοσφαίρου άμμου από όλη την Ελλάδα προκειμένου να αποφασιστεί η ιδρυτική πράξη της νέας Ένωσης.
Τα θέματα της Η.Δ. είναι τα παρακάτω:
1) ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΜΜΟΥ
2) ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
3) ΙΔΡΥΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΜΜΟΥ
4) ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
5) ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
6) ΔΙΑΦΟΡΑ
Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 9/8/2014.
Ο πρόεδρος της επιτροπής ειδικών μορφών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Βαγγέλης Μαζαράκης ο οποίος μας έκανε μια λιτή αλλά με πολύ νόημα δήλωση για το αυριανό γεγονός.
«Η αυριανή συνέλευση  είναι η βάση για το μέλλον του ποδοσφαίρου Άμμου. Αυτό το μέλλον ξεκινάει από την Κεφαλονιά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου