Πέμπτη, Αυγούστου 14

Συναρπαστική η 6η ημέρα στο 2ο τουρνουά Beach Volley στα Λέπεδα (Φώτο)


Συναρπαστικά παιχνίδια επιφύλαξε η σημερινή 6η αγωνιστική στο 2ο τουρνουά Beach Volley στα Λέπεδα και τα παιχνίδια της 8αδας.

Στο πρώτο παιχνίδι, οι ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ αν και προηγήθηκαν στο πρώτο σετ με 17-10 «κατάφεραν τελικά να χάσουν από τους καταραμένους οι οποίοι επικράτησαν ακόμη πιο εύκολα στο δεύτερο σετ και τελικό αποτέλεσμα 2-0.

Στο δεύτερο της ημέρας οι ΛΕΙΒΑΘΕΙΝΙΩΤΕΣ κατάφεραν να προηγηθούν των ΑΜΠΑΛΩΝ στο α΄ σετ με 20-17 όμως και αυτοί «κατάφεραν», μάλλον καταβεβλημένοι από την προσπάθεια και την πολύ υγρή ζέστη που επικρατούσε, να το χάσουν στη συνέχεια όπως και το δεύτερο σετ και τελικό 2-0.

Εύκολο απόγευμα για τους REGGETON οι οποίοι επικράτησαν επίσης 2-0 των  ΜΑΡΤΣΛΕ οι οποίοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου.
Τέλος το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής μας επιφύλαξε ακόμη μια ανατροπή… ίσως και αναμενόμενη. Το ΥΓΡΟ ΠΥΡ αν και προηγήθηκε με 18-12 εκμεταλλευόμενο τα αβίαστα λάθη των ΔΕΣΜΙΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ηττήθηκε με 21-19. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέτρησε η εμπειρία των ΠΡΩΗΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ που στη συνέχεια επικράτησαν πολύ εύκολα παίρνοντας τελικά το δεύτερο σετ 21-10 και το παιχνίδι με 2-0.
Το τουρνουά θα συνεχιστεί αύριο με τους ημιτελικούς αγώνες. 
Συγκεκριμένα:
Οι ΑΜΠΑΛΟΙ αντιμετωπίζουν τους ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ και οι ΔΕΣΜΙΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ τους φερέλπιδες REGGETON.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου