Πέμπτη, Αυγούστου 7

Νέα μεταγραφή για την Α.Ε.Κ. που πρόσθεσε δύναμη και ταχύτητα στη "μηχανή" της


Στην Α.Ε. Κεφαλονιάς ανήκει επίσημα πλέον από σήμερα ο έμπειρος και ικανός επιθετικός του Α.Ο.Κ.Ι. Μάκης Κανάκης.
Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε ένα «βήμα» πριν την ένταξη του στην ομάδα του Α.Ο. Φωκάτων και όλα έδειχναν ότι θα κατέληγε εκεί, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισε να υπογράψει και να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές αφού όπως μας είπε τον κέρδισε το πλάνο που έχουν βάλει οι «κιτρινόμαυροι» το οποίο θεωρεί ότι θα αλλάξει πολλά στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Ο Κανάκης είναι 34 ετών επιθετικός και πολύ καλός σκόρερ. «Όπλο» του η ταχύτητα αλλά και το αγωνιστικό του πάθος. Θεωρούμε ότι είναι μια καλή επιλογή για την ομάδα του Γιώργου Τόγια με τον οποίον άλλωστε έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν.
Έχει αγωνιστεί εκτός Κεφαλονιάς στην Αναγέννηση και στην Μέλισσα Άρτας, ενώ στο τοπικό με την φανέλα του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς και Α.Ο.Κ.Ι..
Ας δούμε τι δήλωσε στο Sportsthea ο Μάκης Κανάκης:
«Αποφάσισα να υπογράψω στην Α.Ε.Κ. και να βοηθήσω στο εγχείρημα των ανθρώπων που το έχουν αναλάβει εκεί. Ο λόγος είναι, ότι μου αρέσει πολύ το πλάνο που υπάρχει για το μέλλον της ομάδας και θέλω να είμαι μέρος αυτού, γιατί αν υλοποιηθεί θα αλλάξει πολλά στο τοπικό ποδόσφαιρο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου