Τρίτη, Αυγούστου 12

Ένα ακόμη ποδοσφαιρικό "αστέρι" της Κεφαλονιάς έτοιμο για λαμπρή καριέρα στον Αστέρα Τρίπολης


Ένα ακόμη από τα «αστέρια» που ανέτειλαν τελευταία στον τοπικό ποδοσφαιρικό γαλαξία, ο Βαγγέλης Πετεινάτος, σήκωσε «άγκυρα» από το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο για να την ρίξει στο νέο του «λιμάνι» που είναι ο Αστέρας Τρίπολης και η Κ-15.
Ο 14χρονος νεαρός υψηλόσωμος τερματοφύλακας των Διλινάτων, της μικτής παίδων Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και περιφερειακής ομάδας βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και προετοιμάζεται με την φανέλα της νέας του ομάδας.
Ο Βαγγέλης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με προπονητή τον Τάκη Φωή και στη συνέχεια μεταγράφηκε στα Διλινάτα όπου και αγωνίστηκε την τελευταία περίοδο.
Οι εμφανίσεις του με την μικτή ομάδα της περιφέρειας την Άνοιξη κέντρισαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και τελικά κατέληξε στην ομάδα της Τρίπολης.
Είναι ένα αυθεντικό ταλέντο στην θέση του «άσσου» και σίγουρα με δουλειά και καθημερινή προσπάθεια, σε μια ομάδα με εξαιρετικές υποδομές, το μέλλον του ανήκει. Πρόκειται για ένα παιδί χαμηλών τόνων, με ήθος και αρχές που αρέσκεται να δουλεύει σκληρά!
Πάντως ήταν μια ξεχωριστή χαρά για τους ποδοσφαιρόφιλους της Κεφαλονιάς η διάκριση του Βαγγέλη αφού το ποδόσφαιρό μας δεν φημίζεται για την παραγωγή τερματοφυλάκων. Μάλιστα είναι ο πρώτος στην θέση αυτή που θα αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.
Το team του sportsthea εύχεται στον Βαγγέλη υγεία και καλή τύχη στην προσπάθεια του, σίγουροι για το ταλέντο και την αξία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου