Τετάρτη, Αυγούστου 27

Η μεταγραφή του καλοκαιριού από τον Παλληξουριακό


Ήταν κοινό μυστικό αλλά κανένας δεν το έλεγε. Ο Γιώργος Λούλουδας μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και στην ομάδα που αναδείχθηκε και πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο.
Έτσι λοιπόν από σήμερα ντύθηκε ξανά μετά από εννιά ολόκληρα χρόνια στα «ερυθρόλευκα» και παράλληλα οι μεγάλες προσδοκίες των Ληξουριωτών αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά.
Ο Λούλουδας ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, από τους καλύτερους στο τοπικό ποδόσφαιρο αλλά και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες του νησιού τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στην Δ΄ Εθνική τιμώντας με το παραπάνω την κάθε μία από αυτές ξεχωριστά. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πάρα πολλά για αυτό το παιδί γνωρίζοντας όμως τον χαραχτήρα του και το πόσο χαμηλών τόνων είναι μένουμε μόνο σε αυτό. Τυχερός ο Παλληξουριακός που τον ενέταξε στο δυναμικό του. Το σίγουρο για την ομάδα της Παλλικής είναι ότι η παρουσία του θα την ανεβάσει ακόμη ένα επίπεδο.
Ο Λούλουδας είναι 30 ετών, αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας, ενώ με την ίδια ευκολία μπορεί να παίξει και ως ανασταλτικός μέσος.
Έχει περάσει από πολλές τοπικές αλλά και εκτός Κεφαλονιάς ομάδες μεταξύ των οποίων, σε τοπικό επίπεδο, εκτός της σημερινής του ομάδας, η Λειβαθώ, ο Ολυμπιακός Κεφαλονιάς και τελευταίος του σταθμός πριν το Ληξούρι η Α.Ε. Κεφαλληνίας με την οποία κατέκτησε στα συνολικά τρία τελευταία χρόνια παραμονής του δύο πρωταθλήματα. Εκτός Κεφαλονιάς έχει αγωνιστεί στη Χίο στον εκεί Α.Ο. Βροντάδων και στην Αθήνα με τον Πανιώνιο Καλλιθέας.
Το sportsthea επικοινώνησε με τον Γιώργο Λούλουδα ο οποίος μας έκανε την παρακάτω δήλωση:
"Ύστερα από μια όχι εύκολη απόφαση γεννάται αυθόρμητα η επιθυμία να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους  της ομάδας, τον πρόεδρο και από τον πιο νεαρό συμπαίκτη μου μέχρι τον προπονητή-που τα τελευταία τρία χρόνια μοιράστηκα μαζί τους και μοιράστηκαν μαζί μου κοινή προσπάθεια και στόχους, λύπες και (ακόμα περισσότερες) χαρές, τίτλους και τιμές (όπως αυτή του να φοράς το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας), την καθημερινότητα και την ζωή στο γήπεδο και στ’ αποδυτήρια και εντέλει την ωραιότητα του να είσαι ποδοσφαιριστής σε μια τέτοια ομάδα.
Καλή συνέχεια".
Μείνετε συντονισμένοι στο sportsthea γιατί τα νέα από την Παλλική τρέχουν με ιλιγγιώδη ρυθμούς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου