Παρασκευή, Αυγούστου 8

Έλαμψε ο Ευρωπαίος Αστέρας 3-1 την Μάιντς και την πρόκριση


Την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης ο Αστέρας Τρίπολης επικρατώντας της Μάιντς με 3-1 και παίρνοντας την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League. Μια πανάξια πρόκριση για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη που έδειξε και στα δυο παιχνίδια με τους Γερμανούς ότι ήταν ανώτερη και την άξιζε περισσότερο.
Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα κατέθεσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο και παρά το 1-1 από τον Κου στο 40' και το γεγονός ότι ήθελαν δυο γκολ δεν τα παράτησαν και το κυνήγησαν μέχρι το τέλος όπου βρήκαν δυο γκολ από τον Μάτσα ο οποίος οδήγησε την ομάδα της Τρίπολης στα ουράνια.
Ο προπονητής των Αρκάδων ρίσκαρε και μέχρι τέλους κυνήγησε και ο ίδιος την πρόκριση καθώς με τις αλλαγές του ώθησε και τους παίκτες του να πιέσουν περισσότερο και να φτάσουν στα γκολ που θα έδιναν την νίκη επί των Γερμανών. Είναι χαρακτηριστική η αλλαγή του Σανκαρέ στο 83' που αποτέλεσε σημείο κλειδί με τον Σενεγαλέζο να παίζει ως σέντερ φορ αρχικά προκειμένου να βοηθήσει στην επίθεση και εν συνείχε ως στόπερ.
Ο Αστέρας Τρίπολης έκλεισε σωστά την Μάιντς, την περιόρισε και μόνο όταν οι Αρκάδες ανοίχτηκαν οι Γερμανοί βρήκαν χώρο που όμως δεν στοίχισε στην ομάδα της Τρίπολης.
Ο Σερζ Γκουμιελνί ήταν άριστος σε όλη την διάρκεια του αγώνα παίζοντας 50-50 το ματς και μην δίνοντας το δικαίωμα σε καμία ομάδα για να διαμαρτυρηθεί. Όλες οι κάρτες που έβγαλε ήταν σωστές ενώ ήταν δίπλα σε όλες τις φάσεις.
Γκολ: 30' Ντε Μπλάσις, 68'-87'  Μάτσα/40' Κου
Κίτρινες Κάρτες: 38' Παντελιάδης, 58' Μάτσα, 58' Λουι/23' Μπάουμγκαρτλινγκερ, 44' Νοβέσκι, 56' Μόριτς.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης (83' Σανκαρέ), Κουρμπέλης, Ρόλε, Μουνάφο (58' Μπακασέτας), Μπαντιμπανγκά (29' Ουσέρο), Μάτσα, Ντε Μπλάσις
ΜΑΙΝΤΣ: Κάριους, Μπροσίνκσι, Νοβέσκι, Μπελ, Παρκ (74' Ντίας), Γκάις, Μπάουμγκαρτλινγκερ, Μόριτς, Μάλι (85' Σότο), Κου (69' Χάρα), Οκαζάκι.
Περισσότερα στο
http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου