Δευτέρα, Αυγούστου 25

Κέφι πολύ Χορός και μια φανταστική βραδιά στη γιορτή της σαρδέλας των Φωκάτων

Πιστά στο ετήσιο ραντεβού τους και την 3η γιορτή σαρδέλας τα Φωκάτα για μια ακόμη χρονιά διοργάνωσαν μια εντυπωσιακή εκδήλωση όπως μόνο αυτοί ξέρουν να δημιουργούν.
Πραγματικά αδιαχώρητο στον προαύλιο χώρο του Αη Γιάννη με τους φίλους της συμπαθούς ομάδας να τιμούν τις αθλητικές και πολιτιστικές προσπάθειες και εκδηλώσεις της ομάδας του χωριού τους!
Ο Νίκος Φωκάς, οι υπόλοιποι άνθρωποι της ομάδας αλλά και οι φίλοι τους, κάτοικοι της περιοχής, έδωσαν για μια ακόμη φορά τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να ικανοποιήσουν τους φιλοξενούμενους τους και να τους δώσουν χαρά διασκέδασης σε μια δύσκολη πραγματικά εποχή αφήνοντας πίσω για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Προσφέρθηκε μπόλικη πεντανόστιμη ψητή σαρδέλα, προσφορά (150 κιλά) της Ιχθυόσκαλας Κεφαλονιάς, κρασάκι από τον Μιχάλη Μπαζίγο (120 λίτρα) καθώς και ποτά, αναψυκτικά, σαλάτες προσφορά των νοικοκυρών του χωριού που πάντα είναι ενεργά στο πλευρό της ομάδας και κάνουν τα πάντα ώστε κάθε εκδήλωση να παίρνει αυτό που της ανήκει δηλαδή την απόλυτη επιτυχία. Πραγματικά αν δεν ήταν αυτές το αποτέλεσμα δε θα ήταν το ίδιο.
Φυσικά όλα τα παραπάνω προσφέρθηκαν δωρεάν σε όλους!!
Το κέφι έφτασε σε υψηλά επίπεδα οι χοροί......... έδωσαν και πήραν, ενώ τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου με την καθοδήγηση των δασκάλων τους κ.κ. Αυγουστάτου και Βώρρου πρόσφεραν ένα ανεπανάληπτο, όσο και εντυπωσιακό θέαμα και άξιζαν με το παραπάνω το χειροκρότημα που πήραν από τους παρευρισκόμενους.
Όμορφο τόνο στη βραδιά έδωσε και η χωροδία Λειβαθούς που τραγούδησε πολύ ωραία Κεφαλονίτικα τραγούδια,
Στη γιορτή υπήρχε λαχειοφόρος αγορά από τα έσοδα της οποίας θα ενισχυθεί η ομάδα. Κληρώθηκε ένας φορητός υπολογιστής, προσφορά του καταστήματος Electronet Μάκη Νεόφυτου.
Ο πρόεδρος, Νίκος Φωκάς μέσα από το Sportsthea θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του, τους χορηγούς της βραδιάς, Ιχθυόσκαλα Κεφαλονιάς-Γεράσιμο Δεστούνη, Μιχάλη Μπαζίγο και Μάκη Νεόφυτο  πολύ όμως περισσότερο τις νοικοκυρές, τους ψήστες, τους εθελοντές, αλλά και όλους όσους βοήθησαν να έχει επιτυχία άλλη μια εκδήλωση της ομάδας από τη Λακήθρα.
Εμείς να συγχαρούμε τον πάντα δραστήριο πρόεδρο των Φωκάτων και φίλο Νίκο Φωκά που αποτελεί πρότυπο παράγοντα στο νησί μας και να ευχηθούμε πολλές επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του Ομίλου. Και του χρόνου……
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη γιορτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου