Σάββατο, Αυγούστου 1

Εντυπωσιακή η πρωτοποριακή αθλητική γιορτή "1ο πολύαθλο 2015" στην Αγία Κυριακή


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην πανέμορφη παραλία της Θηνιάς στην Αγία Κυριακή η πρωτοποριακή αθλητική εκδήλωση "1ο πολύαθλο 2015" με δημιουργικά αγωνίσματα πάνω στην καυτή άμμο που ήταν μια συνεργασία της τοπικής κοινότητας Αγκώνα και της ΚΕΔΗΚΕ.
Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό και συμμετείχαν αθλητές όλων των ηλικιών.
Τα αγωνίσματα ήταν τα παρακάτω:
Τρέξιμο 150 m και επιστροφή κολύμβηση 150 m. Εδώ συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες από 14 ετών και πάνω.
Δρόμος 60 m με εμποδιάκια για τα μικρά παιδιά.
Τρέξιμο 50m με τους συμμετέχοντες αθλητές να κρατούν δοχεία με νερά στα χέρια. Συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες από 16 ετών και άνω.
Μήκος για παιδιά και μεγάλους στην άμμο και τέλος Beach wrestling ή αν το προτιμάτε αλλιώς πάλη στην άμμο. Και εδώ συμμετείχαν άνδρες  γυναίκες από 16 ετών και άνω, αλλά και παιδιά μικρότερης ηλικίας. Ένα αγώνισμα στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούσαν να εκτοπίσουν τον άλλο από τον κύκλο.
Σε κάθε αγώνισμα υπήρχε ξεχωριστή απονομή και στους νικητές δόθηκαν: Στον πρώτο ειδικό αναμνηστικό κύπελλο και στους δεύτερο τρίτο μετάλλιο. Επίσης σε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση δόθηκαν μετάλλια.
Γενικά ήταν μια εντυπωσιακή διοργάνωση που έδωσε πολύ κέφι και χαρά στους συμμετέχοντες και κυρίως στα παιδιά. Για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην τοπική κοινότητα Αγκώνα και στον πρόεδρο της κ. Σπ. Τουμασάτο που παραβρέθηκε και μάλιστα χαιρέτησε την εκδήλωση.
Να αναφέρουμε ακόμη ότι σημαντική επιτυχία στην πρώτη αυτή διοργάνωση του 1ου πολύαθλου 2015 στην παραλία της Αγίας Κυριακής είχε ο γυμναστής Διονύσης Μεταξάς ο οποίος έριξε πολύ ιδρώτα για να βγουν τα πάντα εξαιρετικά και σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών, αλλά και η Βάνια Σαμόλη η οποία, εκτός από την συμμετοχή της στους αγώνες παρουσίασε με εξαιρετική επιτυχία την διοργάνωση.
Στο τέλος μοιράστηκαν νερά, γλυκά και αναψυκτικά προσφορά από τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης κ. Παναγή Πανταζάτο.
Με την ολοκλήρωση της οι διοργανωτές, αφού ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες αλλά και όλους όσους βοήθησαν, έδωσαν ραντεβού για του χρόνου υπενθυμίζοντας συγχρόνως και την αυριανή άλλη μεγάλη αθλητική εκδήλωση της περιοχής, τον 2ο αγώνα δρόμου Θηναίας γής!
Το sportsthea αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί όλους τους διοργανωτές για την εντυπωσιακή αυτή πρωτοποριακή διοργάνωση αλλά και για την καταπληκτική τους φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου