Κυριακή, Αυγούστου 30

Με πολλά όνειρα το νέο ξεκίνημα του Παλληξουριακού σήμερα στον Άγιο Αντώνη


Με πολλά όνειρα ξεκίνησε την προετοιμασία του σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι και ο Παλληξουριακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» της Παλλικής σαφώς ενισχυμένοι, θα λέγαμε, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, με προπονητή και φέτος τον Παναγή Μαρκέτο, αλλά και νέα πρόσωπα στο ρόστερ τους, τον Μάκη Κόμητα και τον Κέβιν Χασάη από Α.Ο.Κ.Ι. και Α.Ε. Κεφαλονιάς αντίστοιχα, θέτουν νέες βάσεις και ανεβάζουν αρκετά ψηλά τον φετινό πήχη με στόχο ο ιστορικός Παλληξουριακός να επανέλθει στην φυσική του θέση. 
Στη θέση που του αξίζει. Τώρα μέχρι που θα καταφέρει να φτάσει; Το μέλλον είναι αυτό που θα δείξει. 
Πάντως βασικοί στόχοι θα είναι η κατ’ αρχήν είσοδος στην φετινή τελική 4αδα του πρωταθλήματος και η κατάκτηση του τοπικού κυπέλλου που ως γνωστόν χάθηκε πέρυσι σε χρόνο «0» και συγκεκριμένα στην διαδικασία εκτέλεσης πέναλτι από τα Διλινάτα.
Η διοίκηση καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και ζήτησε από όλους να είναι τυπικοί με την παρουσία τους στην ομάδα ώστε να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι που έχουν τεθεί μαζί με τον προπονητή.
Ο προπονητής Παναγής Μαρκέτος πήρε το λόγο, τους καλωσόρισε και αυτός με τη σειρά του αναλύοντας παράλληλα  το πλάνο και τους στόχους της ομάδας, όπου όλοι πρέπει να ακολουθήσουν πιστά προκειμένου στο τέλος η χρονιά να έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία.
Στη συνέχεια σειρά πήρε ο αγωνιστικός χώρος με τον Π. Μαρκέτο και τον άμεσο συνεργάτη του Παν. Παπαϊωάννου, σε ένα αρκετά δυνατό πρόγραμμα να δίνει το σύνθημα για τη νέα επιτυχημένη πορεία του Παλληξουριακού.
Στον Άγιο Αντώνη έδωσαν το παρόν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Παντ. Λουκέρης, Γιάννης Σιμωτάς, Χρ. Σιμωτάς και Βασ. Ρεμούντης όλοι από την Ανωγή, καθώς και αρκετοί νεαροί από τις ακαδημίες με σκοπό να πάρουν ευκαιρίες μιας και αυτοί είναι το μέλλον της Ληξουριώτικης ομάδας. Και ο Παναγής Μαρκέτος, ως γνωστόν, δουλεύει πολύ, αφού πιστεύει σε αυτά, με τα μικρά παιδιά!
Είναι γεννηθέντα το 2001 και σίγουρα αποτελούν παρακαταθήκη για τον Σύλλογο.
Είναι Βαγγ. Κατσιβέλης, Σπ. Λυκούδης, Μιχ. Συριάτος και Ν. Γεωργάτος.
Ίσως και αύριο ανακοινωθεί ακόμη μια νέα σημαντική μεταγραφή
Αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί μια ακόμη σημαντική μεταγραφή για τον Παλληξουριακό με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, εκτός από την εμπειρία και αξία του να δίνει και επιθετικές λύσεις. Το όνομα το γνωρίζουμε αλλά δεν το αναφέρουμε για ευνόητους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου