Παρασκευή, Αυγούστου 7

Αύριο Σάββατο, ο 27ος Λειβαθώνιος αγώνας δρόμου στα Κουρκουμελάτα


Το Σάββατο 8 Αυγούστου θα διεξαχθεί για ακόμη μια χρόνια ο Λειβαθώνιος δρόμος. Αυτός μάλιστα θα είναι ο 27ος στην ιστορία.
Φέτος μάλιστα αποκτάει μια σημαντική βαρύτητα αφού θα είναι αφιερωμένος σε έναν από τους σημαντικότερους και πιο αγαπητούς ανθρώπους στην ιστορία του θεσμού του Λειβαθώνιου την Λίλιαν Βεργωτή.
Η Λίλιαν Βεργωτή, μια εκ των πρωτεργατών στην καθιέρωση του αγώνα και ίσως από τα πιο δραστήρια μέλη όλα αυτά τα χρόνια έφυγε από κοντά μας την Τετάρτη 22 Ιουλίου.
Ο φετινός αγώνας, όπως προαναφέραμε, θα διοργανωθεί στη μνήμη της και προς τιμήν της για όλα όσα γενναιόδωρα και ανιδιοτελώς πρόσφερε τόσα πολλά χρόνια με την δημουργικότητά, τη μεθοδικότητά και το ασύγκριτο γούστο της.
Αφετηρία θα είναι το γνωστό σημείο, δηλαδή στη ελιά του Μονόπoλη στα Μεταξάτα και ο τερματισμός στο στάδιο των Κουρκουμελάτων.
Προεγγραφή μπορεί να γίνει στο www.leivathonios.com και στα πεύκα στα Κουρκουμελάτα κάθε μέρα μεταξύ 8-9 μ.μ. όπου μπορείτε να πάρετε και την συλλεκτική μπλούζα.
Η διαδρομή θα είναι μια απόσταση 5,1 Km.
Ο Λειβαθώνιος Αγώνας Δρόμου διοργανώθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 1989 από μια ομάδα νέων της Λειβαθούς.  Σκοπός του ήταν η ανάδειξη της θετικής πλευράς του αθλητισμού και πως μπορεί αυτός να γίνει τρόπος ζωής των νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου