Τετάρτη, Αυγούστου 5

Και με τη "βούλα" στον Παγκεφαλληνιακό


Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενο ρεπορτάζ του Sportsthea από τις 29 Ιουλίου ο Θοδωρής Βουκελάτος είναι και με τη «βούλα» πλέον ο νέος προπονητής της ιστορικής ομάδας του Παγκεφαλληνιακού.
Σίγουρα η είδηση αυτή αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ομάδα του Αργοστολιού αφού στο πρόσωπο του νέου της προπονητή είναι σίγουρο ότι θα βρουν έναν άνθρωπο πειθαρχημένο και εργάτη του ποδοσφαίρου. Ιδιαίτερα τα νέα παιδιά έχουν να κερδίσουν  πολλά από τον εξαιρετικό προπονητή τους.
Ο πρόεδρος του Παγκεφαλληνιακού μας έκανε την παρακάτω δήλωση για την συνεργασία της ομάδας του με τον Θ. Βουκελάτο.
Ας δούμε τι μας είπε:
«Η συνεργασία μας με τον θόδωρο Βουκελάτο αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας.
Είναι ένας "ώριμος" και πετυχημένος προπονητής του οποίου η πειθαρχία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου αποτελεί προτεραιότητα στη δουλειά του. Έτσι είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα ταιριάξει στις απαιτήσεις που έχουμε σαν ομάδα και τον θεωρούμε ως τον πλέον κατάλληλο για αυτό.
Το Δ.Σ. θα είναι κοντά του και θα στηρίζει τις αποφάσεις του. Ελπίζουμε ότι η εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα να είναι αντάξια των προσδοκιών μας.
Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας καλής και ανταγωνιστικής ομάδας και να χαιρόμαστε όλοι από αυτό που θα βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο.
Ο στόχος μας δεν είναι το πρωτάθλημα αλλά το κύπελλο, όπως άλλωστε κάθε χρονιά, και εκεί θα προσπαθήσουμε να διακριθούμε φέτος.
Τέλος εύχομαι σε όλους να έχουν μια καλή και υγιή χρονιά και στην πολιτεία να κάνει επιτέλους κάτι για αυτό το γήπεδο που είναι πλέον επικίνδυνο».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου