Δευτέρα, Αυγούστου 3

Δεν τα κατάφερε ο Α.Ο. Κεφαλληνία... ο Άτλας Πρωταθλητής 2015!!!


Για 2η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Κεφαλονιάς χάνει τον τίτλο στον τελικό των playoffs της Α΄Εθνικής
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν κατάφερε να κατακτήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας ποδοσφαίρου άμμου, ο Α.Ο. Κεφαλληνία. Μετά τη Μάνη πέρυσι ο Άτλας ήταν αυτός που στέρησε από την ομάδα μας το δεύτερο της πρωτάθλημα.
Ο πρωταθλητής 2015 Άτλας Αθηνών
Η ομάδα Πάρη Κωνσταντακόπουλου στα τρία χρόνια της ιστορίας της έχει καταφέρει να φτάσει ισάριθμες φορές στο τελικό αλλά εκτός της πρώτης της συμμετοχής στις δυο επόμενες δεν τα κατάφερε! 
Στα αγωνιστικά η ομάδα μας κατώτερη του αναμενόμενου δεν τα κατάφερε στον τελικό και έτσι θα χαθεί άλλη μια μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει τον δεύτερο τίτλο της ιστορίας της
Ο Α.Ο. Κεφαλληνία
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και τους δυο αγώνες που έδωσε χθες στην Κάτω Αχαΐα και στο γήπεδο beach soccer Sao της Αχαϊκής πόλης:
Το μεσημέρι της Κυριακής χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα επικράτησε της Αβαντίδος με σκορ 7-3 και πήρε το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό.
Τα γκολ της ομάδας της Κεφαλονιάς πέτυχαν οι:Γιαννακόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Καφαντάρης από 2 και Πλέγκας 1.
Στη συνέχεια το απόγευμα στις 17:15 στο ίδιο γήπεδο η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου, αντιμετώπισε το νικητή του άλλου ζευγαριού (Νάπολης Πατρών-Άτλαντα 4 - 6) Άτλαντα. 
Δυστυχώς εδώ δεν τα κατάφερε όπως προαναφέραμε αφού γνώρισε την ήττα 8-6 από τον Άτλα Αθηνών.
Τα γκολ της ομάδας μας στον τελικό πέτυχαν οι:
Σαλαπατάς 3, Οικονομόπουλος, Παντελής και Τριανταφυλλίδης από 1.
Στον μικρό τελικό η ομάδα της Πάτρας η Νάπολη επικράτησε της Αβαντίδος Χαλκίδος 3-2 και κατέκτησε την τρίτη τιμητική θέση του πρωταθλήματος.
Το κύπελλο παρέδωσε στον αρχηγό της Αθηναϊκής ομάδας ο πρόεδρος της επιτροπής ποδοσφαίρου άμμου, Β’ αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Βαγγέλης Μαζαράκης.
Παρών στους δυο αγώνες της ομάδας μας και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης μας κ. Θέμης Βαλσαμής.
Το sportsthea συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή αλλά και τους διοικούντες την ομάδας για την παρουσία της στους αγώνες άσχετα αν ο σκοπός δεν επετεύχθη. 
Οι μέχρι τώρα πρωταθλητές
2013 Α.Ο. Κεφαλληνία
2014 Α.Σ.Α.Α Μάνη
2015 Άτλας Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου