Πέμπτη, Αυγούστου 27

Αύριο Παρασκευή 28/8 ξεκινάει την προετοιμασία του και ο Παγκέ


Αύριο, Παρασκευή 28/8, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ξεκινάει η προετοιμασία και του ιστορικού Παγκεφαλληνιακού ενόψει της νέας περιόδου.
Με νέα πρόσωπα στον πάγκο, τον Θόδωρο Βουκελάτο, να διαδέχεται τον Γ. Βασιλάκη, αλλά και στο ρόστερ με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων Π. Κορσιάνος από Διλινάτα, Δ. Κοψίνης από τον Παπυργιακό και πιθανόν (αν δεν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή από την αρχική συμφωνία και πάει προς Σάμη) Αλ. Ποταμιάνος από Πυλαριακό να εντάσσονται στην ομάδα.
Από το Πάγκε φέτος αποχώρησε μόνο ο Ν. Κίριο για την πρωταθλήτρια Α.Ε. Κεφαλονιάς, ενώ επέστρεψαν ο Ν. Μοσχόπουλος, ο τερματοφύλακας Α. Μαγδαληνός, ο αμυντικός μέσος Αρμάντο Καράι από τον Α.Ο.Κ.Ι. και ο αρχηγός Τ. Παπαθεοδωρόπουλος μετά από αποχή ενός χρόνου ο τελευταίος.
Ο νέος προπονητής της ομάδας, Θ. Βουκελάτος, αλλά και η διοίκηση, έχουν δώσει ραντεβού για τις 6 μ.μ. στο γήπεδο του Αργοστολίου και θέλουν να πιστεύουν ότι δεν θα υπάρχουν απουσίες σε αυτό.
Φέτος η ομάδα έχοντας σαν βάση τον περυσινό κορμό, θα βασιστεί κυρίως στα νεαρά παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία του Συλλόγου, ενώ όπως προαναφέραμε ενισχύθηκε σημαντικά από τις μεταγραφές αλλά και τις επιστροφές.
Έτσι γίνεται εύκολα αντιληπτό το πόσο ισχυροποιούνται  οι «κυανόλευκοι» του Αργοστολιού.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και θα διεξάγονται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου