Τετάρτη, Αυγούστου 5

Μας έκαναν υπερήφανους...... "Χρυσός" στο Πανευρωπαϊκό άρσης βαρών παίδων στην Σουηδία ο Ε. Γαλιατσάτος.... Στην 6η τιμητική θέση η Αν. Μεταξά


Κόντρα σε όλα και σε όλους, το πάθος και η αγάπη για τον αθλητισμό και την άρση βαρών αλλά και το πείσμα των παιδιών, του Βαγγέλη Γαλιατσάτου, της Αναστασίας Μεταξά αλλά και του προπονητή τους Νίκου Γαλιατσάτου έφερε, το χρυσό στην Κεφαλονιά και στην άρση βαρών σε μεγάλους αγώνες όπως είναι οι Πανευρωπαϊκοί.

Ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος πριν από λίγο καταρρίπτοντας εννιά Ευρωπαϊκά ρεκόρ σήκωσε στην πλάτη του την Ελλάδα και την Ελληνική σημαία στον υψηλότερο ιστό της Ευρώπης, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην σωματική κατηγορία των 85 κιλών.
O αθλητής του Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. «ο ΚΕΦΑΛΟΣ» σήκωσε στο σύνολο 276 Kg.
Η Αναστασία Μεταξά στους ίδιους αγώνες κατετάγη στην 6η θέση στην κατηγορία των 48 κιλών. H αθλήτρια μας σήκωσε στο σύνολο 124 Kg,
Οι αγώνες  Άρσης Βαρών Παίδων (μέχρι 15 ετών) ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο στην στην πόλη Landskrona της Σουηδίας και οι αθλητές μας αναμένεται να επιστρέψουν αύριο στην Ελλάδα.
Αργότερα θα έχουμε ρεπορτάζ από αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός για την Ελληνική άρση βαρών, την Ελλάδα και πολύ περισσότερο για την Κεφαλονιά μας.
Αλήθεια κάποιοι αισθάνονται υπερήφανοι που παραλίγο να στερήσουν αυτή την μεγάλη χαρά και την τεράστια επιτυχία αυτών των παιδιών;

Το sportsthea με την ευκαιρία θέλει να συγχαρεί τα παιδιά, τον προπονητή, αλλά και τους γονείς τους και να ευχηθεί ανάλογη επιτυχία και στο παγκόσμιο που ακολουθεί.
Οι φώτο είναι από την σελίδα των δυο παιδιών στο F/B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου