Δευτέρα, Αυγούστου 3

To Σάββατο ο 27ος Λειβαθώνιος που είναι αφιερωμένος στη μνήμη της κ. Λίλιαν Βεργωτή η οποία έφυγε πρόσφατα από κοντά μας


Το Σάββατο 25 Ιουλίου, το Σωματείο μας αποχαιρέτησε έναν από τους σημαντικότερους και πιο αγαπητούς ανθρώπους στην ιστορία του θεσμού του Λειβαθώνιου.
Η Λίλιαν Βεργωτή, μια εκ των πρωτεργατών στην καθιέρωση του αγώνα και ίσως από τα πιο δραστήρια μέλη όλα αυτά τα χρόνια έφυγε από κοντά μας την Τετάρτη 22 Ιουλίου.
Ο φετινός αγώνας θα διοργανωθεί στην μνήμη της και προς τιμήν της για όλα όσα γενναιόδωρα και ανιδιοτελώς πρόσφερε τόσα πολλά χρόνια με την δημουργικότητά της, τη μεθοδικότητά και το ασύγκριτο γούστο της.
Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να κάνουμε μια τέτοια γιορτή που θα κάνει τους παλαιότερους να ξαναθυμηθούν και τους νεότερους να ενστερνιστούν την ιδέα και τους λόγους για τους οποίους ξεκίνησε ο ιστορικός πλέον Λειβαθώνιος.
Σας περιμένουμε όλους στη γνωστή ελιά του Μονόπoλη στα Μεταξάτα, το Σάββατο 08 Αυγούστου για τον 27ο Λειβαθώνιο Προεγγραφή μπορεί να γίνει στο www.leivathonios.com και στα πεύκα στα Κουρκουμελάτα κάθε μέρα μεταξύ 8-9μμ όπου μπορείτε να πάρετε και την συλλεκτική μπλούζα.
Ο Λειβαθώνιος Αγώνας Δρόμου διοργανώθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 1989 από μια ομάδα νέων της Λειβαθούς.  Σκοπός του ήταν η ανάδειξη της θετικής πλευράς του αθλητισμού και πως μπορεί αυτός να γίνει τρόπος ζωής των νέων.
Την πρώτη εκείνη φορά, συμμετείχαν 35 νέοι και παιδιά από τα γύρω χωριά της Λειβαθούς.  Το 2013 μας βρήκε να γιορτάζουμε τα 25 χρόνια με την συμμετοχή 350 φίλων του θεσμού  και 218 δρομέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου